Anasayfa Haber Aliens: Dark Descent Çıkış Tarihi Belli Oldu

Aliens: Dark Descent Çıkış Tarihi Belli Oldu

Aliens: Dark Descent Çıkış Tarihi

Focus Entertainment ve Tindalos Interactive, sevilen bilimkurgu korku oyunu Aliens: Dark Descent için çıkış tarihini duyurdu. Oyunun ilk olarak E3 2022’de duyurulduğunu da not olarak düşelim.

Aliens: Dark Descent’te, Moon Lethe’de korkunç bir Xenomorph salgınını durdurmak için Colonial Marines ekibine komuta edeceksiniz. İkonik Xenomorph’lara, doyumsuz Weyland-Yutani Corporation’ın haydut ajanlarına ve Alien serisinde yeni olan bir dizi korkunç yaratığa karşı gerçek zamanlı savaşta askerlerinize liderlik edeceksiniz.

Oyunun açıklaması şu şekilde:

“Sen komutansın. Onlar senin silahın.

Büyük açık seviyelere sızın ve ekibinizle düşmanları yok edin, emirleri bir düğmeye dokunarak stratejik ve sezgisel olarak gönderin. Ölüm kalıcı olduğu için düşmanlarınız sizi avlarken taktiklerini eylemlerinize göre uyarlayacağından dikkatli olun. Eylemlerinizin seviyeleri sonsuza kadar etkilediği kalıcı bir dünyada hayatta kalmak, kısayolları ortaya çıkarmak, güvenli bölgeler oluşturmak ve hareket izleyicileri kurmak için benzersiz yollar oluşturun.

Ekibinizi farklı sınıf seçenekleriyle özelleştirin. Tehlikeli topraklarda yüksek riskli görevler için benzersiz yetenekler ve silah, zırh ve ikramiye cephaneliği ile askerlerinizi seviyelendirin ve uzmanlaştırın. Yeni teknoloji araştırmak ve ekibinizi daha da geliştirmek için üssünüzü geliştirin.”

Oyun 20 Haziran’da çıkacak. Ön siparişler Amazon’da da mevcutken oyunun çıkacağı platformlar arasında PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series S|X yer alıyor.