Anasayfa Haber Chess Ultra Ücretsiz Oldu

Chess Ultra Ücretsiz Oldu

Chess Ultra Ücretsiz

Epic Games Store bu hafta Chess Ultra adlı ücretsiz oyununa ek olarak, oynaması ücretsiz World of Warships için bir başlangıç DLC paketi sunuyor. Oyunlar, Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War‘un yerini almış durumda.

İkiliden Chess Ultra, geliştirici Ripstone tarafından “şimdiye kadar yapılmış en nefes kesici satranç oyunu” olarak tanımlanıyor. 2017’de piyasaya sürülen oyunda 10 “Grandmaster onaylı” yapay zeka seviyesi, ELO sıralamalarına sahip yerel ve çevrimiçi çok oyunculu, çeşitli zaman kontrolleri ve hatta sürükleyiciliği en üst düzeye çıkarmak için sanal gerçeklik desteği bulunuyor.

Geliştirici, deneyimi şu şekilde açıklıyor: “Chess Ultra, tüm zamanların en iyi strateji oyununa modern bir dokunuş katıyor; çarpıcı 4K görseller, Grandmaster onaylı yapay zeka ve tam sanal gerçeklik uyumluluğu ile en üst düzey satranç deneyimini sunuyor.”

Wargaming’in oynaması ücretsiz çok oyunculu deniz savaşı oyunu World of Warships’i denemek isteyenler kullanışlı Ishizuchi başlangıç paketini de alabilecek. Paket, Ishizuchi Japon Seviye IV zırhlısı, bir liman yuvası, 11 destansı kamuflaj, dört ekonomik kazanç için 11 XP takviyesi ve beş ödül kutusu ile birlikte geliyor. Öte yandan, bu ücretsiz promosyonu kullanmak için Epic Games Store aracılığıyla oluşturulmuş bir Wargaming hesabına sahip olmanız gerekiyor.

Chess Ultra ve World of Warships – Başlangıç Paketi: Ishizuchi, 30 Mart tarihine kadar Epic Games Store’dan ücretsiz olarak elde edilebilir. Tunche ise önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu olacak.