Anasayfa Video Pusat Business Pro Klavye İncelemesi

Pusat Business Pro Klavye İncelemesi

Pusat Business Pro Klavye

Bildiğiniz gibi Pusat markası altında hem oyuncu ekipmanları hem de profesyonel kullanım odaklı ürünler yer alıyor. Bu videodaki konuğumuz Business Pro’da profesyonel işler için tasarlanmış bir kablosuz klavye. 

Ürünün güncel fiyatını öğrenmek için tıklayın!

Premium Kalitede Tasarım

Tasarım olarak oldukça şık görünen Pusat Business Pro tamamen alüminyumdan imal edilmiş metalik rengi bir gövdeye sahip. Tuşları ise siyah tonlarında olan klavye, premium bir görüntü sunuyor.

Pusat Business Pro Klavye

Bu durum sadece görsel değil aynı zamanda malzeme kalitesi tarafında da devam ettirilmiş. Zaten alüminyumun hissiyatı, malzeme kalitesi anlamında klavyeyi üst düzey yapıyor. Ancak tuşlar ve basım hissiyatının da aynı oranda kaliteli hissettirdiğini söylemeliyim. 

Pusat Business Pro Klavye

En kalın noktası 13 mm olan ve 504 gr ağırlığındaki klavye kendiliğinden ergonomik bir yapıya sahip. Bu tarz klavyelerde, yükseltme ayakları genelde bulunmaz. Pusat Business Pro’da da herhangi bir ayak yer almıyor. Ancak kendiliğinden eğimli yapısı sayesinde rahatça kullanabiliyorsunuz.

Tamamen Türkçe Destekli

Türkçe tuşlarla gelen Pusat Business Pro’da ayrıca numerik tuş takımı da unutulmamış. Piyasada benzer modellerde Türkçe dizilim olmayabiliyor, bu açıdan önemli bir artısı olduğunu düşünüyorum. 

Pusat Business Pro Klavye

Öte yandan yukarıdaki F tuşlarıyla gelen ikinci fonksiyon tuşları çeşitli kısa yol ve multimedya işlevlerini de klavyeden rahatça halletmenizi sağlıyor. Yani bu klavye tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak fonksiyonları bünyesinde barındırıyor. 

Düşük Profil Tuşlar ile Kolayca Yazın

Business Pro’nun düşük profil yapıdaki tuşları yazı yazma işini kolaylaştırıyor. Klavyenin tuşlarına yakından baktığımızda, ortadan çukurlu bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Bu da yazım esnasında tuşları daha rahat gezmenizi sağlarken, basım hissini de artırmış. 

Pusat Business Pro Klavye

Özellikle ofis için ideal bir klavye olan Pusat Business Pro, oldukça sessiz çalışan bir klavye. Böylece yanınızda çalışan iş arkadaşlarınızı rahatsız etmeden rahatça kullanabilirsiniz. 

7 Renk Arka Aydınlatma

Genelde bu tarz iş odaklı yazım klavyelerinde arka aydınlatma, tek renk seçeneği ile gelir. Ancak Business Pro bu konuda farklı bir yaklaşıma sahip ve 7 farklı arka aydınlatma seçeneği sunuyor. 

Pusat Business Pro Klavye

Beyaz, Kırmızı, Sarı, Mavi, Açık Mavi, Mor ve Yeşil renkleri arasından bir tercihte bulunabilirsiniz. Bununla beraber 3 kademeli bir ışık şiddeti seçeneği sunulmuş. Elbette eğer isterseniz aydınlatmayı tamamen kapatmanız da mümkün.

2 Cihaza Aynı Anda Bağlanın

Pusat Business Pro tamamen kablosuz bir klavye ve yalnızca Bluetooth üzerinden bağlanıyor. Ayrıca klavyenin Bluetooth 5.1 protokolünü desteklediğini belirtelim. Herhangi bir USB alıcıya sahip olmayan klavyenin asıl dikkat çekici noktası, aynı anda 2 adet Bluetooth cihaza bağlanabiliyor olması. 

Pusat Business Pro Klavye

Numerik tuş takımının yer aldığı sağ kısma yakından baktığımızda 2 adet Bluetooth simgeli tuş görüyoruz. Bağlantıyı gerçekleştirdikten sonra yapmanız gereken tek şey, bu tuşlar aracılığı ile bağlı cihazlar arasında geçiş yapmak. 

Hem Windows hem de Mac uyumlu şekilde dizayn edilen Business Pro, tablet ve hatta akıllı telefon gibi Bluetooth destekli birçok aygıta bağlayarak kullanabilirsiniz. Bu sayede örneğin PC başında işinizi yaparken hızlıca akıllı telefonunuza bağlanarak, mesajlarınıza cevap yazabilirsiniz. 

Pusat Business Pro Klavye

Akıllı Güç Yönetimi

2000mAh pille gelen klavye, ışıkları kapalıyken ortalama 100 saatlik bir kullanım süresi vadediyor. Aydınlatma sürekli açık şekilde ise bu süre 55 saate kadar düşebiliyor. Fakat Pusat Business Pro “akıllı güç yönetimi” özelliğine sahip bir klavye. Bu sayede siz kullanmadığınız zamanlarda kendisini bekleme moduna alarak enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Klavyeyi uykudan uyandırmak ise son derece hızlı ve sizi asla bekletmiyor.

Pusat Business Pro şarj edebilmeniz için kutudan 1 metre uzunluğunda bir USB Tip-C kablo ile geliyor. Aynı zamanda şarj ederken kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak bu klavyeyi yalnızca kablosunu bağlayarak kullanmak mümkün değil. Mutlaka Bluetooth ile bağlamanız gerekiyor.

Kimler Almalı?

İki cihaza aynı anda bağlanabilmesi, ince ve hafif tasarımı, kaliteli malzeme yapısı, yazı yazmaya elverişli düşük profilli tuşları ve akıllı güç yönetimi özellikleriyle, Pusat Business Pro klavye başta tasarımcılar, yazılımcılar, mimarlar, mühendisler ve grafikerler olmak üzere, profesyonel alanda kullanmak isteyen herkese hitap edecek özellikleri bir arada sunmayı başarıyor.