Anasayfa Haber Bülten Yu-Gi-Oh! Speed Duel GX: Duelists of Shadows Avrupa ve Okyanusya’da Satışa Sunuldu

Yu-Gi-Oh! Speed Duel GX: Duelists of Shadows Avrupa ve Okyanusya’da Satışa Sunuldu

Yu-Gi-Oh! Speed Duel GX: Duelists of Shadows

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) yepyeni kutusu Speed Duel GX: Duelists of Shadows‘un Avrupa ve Okyanusya’da satışa sunulduğunu duyurdu.

Shadow Riders, Speed Duel’e indi ve Yu-Gi-Oh! GX animasyon serisinden diğer kötü karakterlerle güçlerini birleştirdiler. Destesini kullanarak ortalığı kasıp kavuracağınız Gölge Düellocunuzu seçin ve kudretli Kutsal Canavarlara (Sacred Beasts) hükmedin.

Speed Duel GX: Duelists of Shadows, önceden oluşturulmuş ve oynamaya hazır 8 Hızlı Düello Destesi ile gelen “hepsi bir arada” (all-in-one) bir kutu. Her kutuda aralarında yepyeni kartların yanı sıra birbirinden güçlü kartların yeniden basılmış versiyonları da olmak üzere toplam 200 Speed Duel kartı yer almakta.

Bu kutu seti, maksimum 8 oyuncunun bir araya gelerek ister önceden oluşturulmuş 8 Desteyle ister önceden oluşturulmuş bir Desteyi alıp diledikleri gibi özelleştirerek oynamalarına olanak sağlıyor. Kutulardaki 24 kartlık setlerde aralarında Uria, Lord of Searing FlamesHamon, Lord of Striking Thunder, ve Raviel, Lord of Phantasms’ın da bulunduğu 8 Secret Rare varyant kartın yanı sıra 5 adet rastgele ekstra Secret Rare Kart yer alıyor.

Yu-Gi-Oh! Speed Duel GX: Duelists of Shadows

Kutuda toplam 20 Skill (Beceri) Kartı bulunmakta; önceden oluşturulmuş Desteler için 8 ana Skill, bu Destelerin her biri için onu beğeninize göre özelleştirmenize izin veren ek bir Skill ve kendi Destelerinizi oluşturmak için kullanabileceğiniz 4 Skill Kartı daha.

Her Speed Duel GX: Duelists of Shadows kutusu, 200 Common Kart, 20 Skill Kartı, 8 (24 adetten) Secret Rare Kart olmak üzere tamamı Speed Duel’de kullanılabilen toplam 228 kart içerir.

Speed Duel, popüler Yu-Gi-Oh! TCG’nin özel bir versiyonudur. Lansmanından bu yana dünya çapında 150 milyondan fazla indirmeye ulaşan popüler Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS mobil ve PC oyununda yer alan hızlı Düello tarzına dayanan Speed Duel, dört temel kart türüne (Canavar Kartları, Büyü Kartları, Tuzak Kartları ve Beceri Kartları) sahiptir. Bir oyunun (veya “Düello”) tamamlanması yaklaşık 10 dakika sürer, bu da oyunu her yaştan ve beceri seviyesinden oyuncu için hızlı ve eğlenceli bir deneyim haline getirir.

En sevdikleri Yu-Gi-Oh! karakterinin yerine geçmelerini sağlayan Beceri Kartları ile oyuncular, rakiplerine güçlü canavarlarla saldırabilir, Büyü veya Tuzak Kartları ile stratejilerini geliştirebilirler.

Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyunseverin beğenisini kazanmaya devam ediyor.