Anasayfa Haber Galactic Civilizations IV: Supernova Duyuruldu

Galactic Civilizations IV: Supernova Duyuruldu

Galactic Civilizations IV: Supernova

Stardock, uzay strateji oyunu Galactic Civilizations IV için yeni bir bağımsız genişleme olan Galactic Civilizations IV: Supernova’yı duyurdu. DLC, oyuna bir dizi yeni özellik, içerik ve iyileştirme ekliyor.

Galactic Civilizations 4: Supernova Neler Sunuyor?

Supernova’nın bir parçası olarak oyuna bazı yeni medeniyetler eklenecek. Stardock, bir forum gönderisinde bunlardan birkaçının ayrıntılarını açıkladı: “Bir zamanlar barışçıl zanaatkarlar olan Crystalline, uzaylı bir türün sebepsiz saldırısıyla değişti. Artık keşfetme sevgilerini koruyorlar ancak herhangi bir düşmanlık belirtisine hızla yanıt veriyorlar. Ayrıca korkunç Korath Klanı GalCiv’e geri dönüyor! Korath, Drengin olmayan tüm ırkları yok etmeye çalışır ve eski seçkin Drengin savaşçılarından oluşur.”

Oyun evrenindeki tüm güneş sistemlerini yok etme yeteneğine sahip Terror Stars adında yeni bir süper birim de var. Büyük değişiklikler elde etmek için oyunun savaş ve İstila sistemlerine bakıyor ve ayrıca yeni kullanıcı arayüzü ve simgeler ve modlama sisteminde iyileştirmeler dahil olmak üzere bazı grafiksel güncellemeler sağlıyor.

Supernova’nın ne zaman piyasaya sürüleceğine ve fiyatına dair henüz bir bilgi yok.