Anasayfa Haber OnePlus Nord Buds 2 Tanıtıldı

OnePlus Nord Buds 2 Tanıtıldı

OnePlus Nord Buds 2

OnePlus Nord CE 3 Lite ile birlikte tanıtılan bir ürün de OnePlus Nord Buds 2 oldu. Kısıtlı bir bütçeye sahip olanlar için geliştirilen kablosuz kulaklıklar orijinallerden farklı olarak Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip ve arka plan gürültüsünü 25dB azaltabiliyor. Bu pil ömrünü etkiliyor ve kulaklıklar ANC açıkken 5 saate kadar dayanabiliyor. ANC kapalıyken bu süre 7 saat.

Nord Buds 2 hızlı şarjı destekliyor ve 5 saatlik dinleme süresi için 10 dakikaya ihtiyaç duyuyor. Kılıf, ANC durumuna bağlı olarak toplam 27 veya 36 saat dinleme süresi sunabiliyor.

Selefleri gibi, bu kulaklıkların da 12,4 mm sürücüleri var ve Dolby Atmos sesi destekliyor. Ayrıca gemide bir Dirac Tuner ve bir Sound Master Equalizer var. Bunlara HeyMelody uygulaması aracılığıyla erişilebiliyor. Bağlantı standardı Bluetooth 5.3’e yükseltilmiş ancak hızlı eşleştirme desteği ve 94 ms oyun modu ile temel özellikler aynı. Kulaklıklar, müzik için AAC codec bileşenine dayanıyor.

Nord Buds 2, toza ve suya dayanıklılık için IP55 derecesine sahip. Böylece yağmuru ve tere karşı dayanıklılar. Tasarımları, dokunmatik kontrolleri barındıran kısa gövdeli orijinallerle aynı.

Nord Buds 2, Şimşek Beyazı ve Gök Gürültüsü Grisi renklerinde geliyor ve OnePlus, görünüşlerini özelleştirebilmeniz için perakende paketine emoji çıkartmaları da dahil etmiş. Nord Buds 2, 70 euro fiyat etiketi taşıyor.