Anasayfa Haber Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Çıkış Tarihi Duyuruldu

Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Çıkış Tarihi Duyuruldu

Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Çıkış Tarihi

EA, 2009’daki The Lord of the Rings: Conquest’ten bu yana ilk LOTR oyunu olarak iOS ve Android için oynaması ücretsiz Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth çıkış tarihi ise 10 Mayıs olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca oyun, menüler ve daha fazlasını gösteren ilk gerçek fragmanı da yayınladı.

EA, gezginler, savaşçılar, büyücüler ve diğer klasik LOTR karakterleriyle mevcut külliyatı baz alarak fragmanın “stilize edilmiş bir gerçekçilik sanat stili” içerdiğini söylüyor. Aynı zamanda şirket, hikaye, PVP ve diğer oyun modlarını gösterirken “daha çeşitli ve kapsayıcı bir Orta Dünya” yarattığını söyledi.

Heroes of Middle-earth hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit’ten karakterlerin yanı sıra toplama sistemleri, sıra tabanlı dövüş ve daha fazlasını içeriyor. Oynaması ücretsiz yönü göz önüne alındığında oyunda elbette mikro dönüşümler de var.

Heroes of Middle-earth iOS ve Android’e 10 Mayıs’ta ön kayıtla birlikte gelecek. Bu arada The Lord of the Rings:Gollum da 25 Mayıs’ta konsollarda ve PC’de piyasaya sürülecek..