Anasayfa Haber WhatsApp Durumları Otomatik Olarak Facebook’ta Paylaşılabilecek

WhatsApp Durumları Otomatik Olarak Facebook’ta Paylaşılabilecek

WhatsApp Durumları Facebook

Meta çatısı altındaki WhatsApp, durumların otomatik olarak kardeş Facebook platformunda da paylaşılmasına izin verecek bir özellik üzerinde çalışıyor.

WABetaInfo, Whatsapp beta’nın (iOS 23.7.05) kullanıcıların uygulamalar arasında geçiş yapmaya gerek kalmadan Facebook Hikayeler’de WhatsApp durumlarını aynı anda paylaşmasına olanak tanıyan yeni bir özellik sunacağını belirtiyor. Önceden, bunu yapmak için kullanıcıların WhatsApp’ta her gönderi paylaştıklarında güncellemeyi elle paylaşmaları gerekiyordu.

whatsapp facebook hikaye

Bu özellik sayesinde güncellemeler, WhatsApp’tan ayrılmadan her iki platformda da otomatik olarak yayınlanacak. Öte yandan kullanıcılar her gönderi için ayarları seçebilecek. Varsayılan olarak, Facebook’ta yayınlama seçeneği kapalı olacak. Etkinleştirmek için, kullanıcıların Ayarlar>Gizlilik>Durum’a gitmeleri ve durumlarını paylaşmak için istedikleri ayarları seçmeleri gerekiyor. Tabii ki kullanıcılar otomatik paylaşımı kapatma seçeneğine sahip olacak.

Bunun dışında, iOS 23.7.0.74 için önceki WhatsApp beta sürümü, WhatsApp’ta çeşitli bölümlerin yeniden tasarımını içeriyor. Yeni sürüm, uygulamadaki farklı ayarlar için yuvarlatılmış köşeler ve kenarlarda daha küçük kenar boşlukları içerecek. Bu yeniliklerin şu anda yapım aşamasında olduğunu bir kez daha hatırlatalım.