Anasayfa Haber Seagate, Star Wars Temalı Özel Sürüm SSD’leri Piyasaya Sürüyor

Seagate, Star Wars Temalı Özel Sürüm SSD’leri Piyasaya Sürüyor

EKWB ve Seagate, eşsiz bir tasarımla desteklenen özel sürüm Star Wars Firecuda NVMe SSD’lerini duyurdu. Yeni tanıtılan sürücüler, kurgusal Star Wars karakterlerinin adının ve ışın kılıcı tasarımlarının yer aldığı soğutucularla birlikte harika bir görünüm kazanmış.

Seagate Star Wars Temalı Özel Sürüm SSD

Seagate, bileşenleri serin tutmak ve soğutucular geliştirmek üzere EK ile ortaklık kurdu. Star-Wars temalı modellerde FireCuda 530 SSD’lerin 2 TB ve 1 TB versiyonları tercih edilmiş. Yani aslında halihazırda kullanılan bir modelden bahsediyoruz. PCIe Gen 4 arayüzünü temel alan FireCuda 530, 7300MB/s maksimum okuma hızı ile Seagate’in ürettiği en hızlı NVMe sürücüsü.

Sürücü ile ön panel arasına yerleştirilen EKWB tasarımı soğutucu, yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmış. Dış tasarım göz alıcı görünürken böylelikle anı zamanda SSD’nin uzun süreler boyunca yüksek performansta çalışması sağlanıyor.

Seagate Star Wars Temalı Özel Sürüm SSD

Mat siyah kaplamaya sahip olan kasa, soğutucunun ortasındaki RGB aydınlatmalı ışın kılıcının daha belirgin olmasını sağlıyor. Muhtemelen kılıcın rengini isteğe bağlı olarak değiştirmek de mümkün. Bununla birlikte, her modelde Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Darth Vader için farklı ışın kılıcı renkleri ve kabza tasarımları benimsenmiş.

EKWB soğutucuya ve benzersiz tasarıma sahip SSD’lerin fiyatı ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor.