Anasayfa Haber Nintendo Live 2023 Etkinliği Duyuruldu

Nintendo Live 2023 Etkinliği Duyuruldu

Nintendo Live 2023

Nintendo, bu yılın Eylül ayında Seattle’da katılımcılar için Nintendo Switch oyunları, canlı sahne performansları, fotoğraf çekimleri ve daha fazlasının yer alacağı Nintendo Live 2023 adlı yüz yüze bir canlı etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

24 Şubat’ta şirket, Haziran 2023’te yapılması planlanan bu yılki E3 etkinliğine katılmayacağını duyurdu. Etkinlik, geleneksel konumu olan Los Angeles’ta yapılacaktı ancak Nintendo, E3’ün “şirketin planlarına uymadığı” gerekçesiyle katılmadı.

Katılımcılar, etkinlikte Nintendo Switch’te popüler oyunları oynama ve dostluk müsabakalarına katılma ya da kendi hızlarında oynama şansı yakalayacaklar. Ayrıca canlı sahne performanslarını deneyimleyecekler ve en sevdikleri Nintendo karakterleriyle fotoğraf çektirebilecekler.

Ayrıca etkinlikte, Nintendo’nun oyun içi dünyalarını gerçek hayata taşıyacak heykeller de sergilenecek. Son olarak, insanların en sevdikleri rakipleri ödüller için yarışırken neşelendirebilecekleri “yüksek enerjili” turnuvalar olacak.

Etkinlik Eylül ayında gerçekleştirilecek ancak etkinliğin tarihi henüz belirlenmedi. Nintendo yakında daha fazla bilgi paylaşacağını belirtti.