Anasayfa Haber Endless Dungeon Çıkış Tarihi Ertelendi

Endless Dungeon Çıkış Tarihi Ertelendi

Endless Dungeon Çıkış Tarihi

Amplitude Studios ve Sega, Endless Dungeon çıkış tarihi için erteleme kararı aldı. Oyunun yeni çıkış tarihi ise 19 Ekim olarak belirlenmiş durumda. Oyunun daha önce 2022’de piyasaya çıkması planlanıyordu ancak geliştirici PC (Steam ve Epic), Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 18 Mayıs 2023’te çıkış tarihini duyurmuştu. Ekip, kararlarını açıklayan bir gönderide, tüm OpenDev oturumlarında aldıkları geri bildirimlerden sonra oyun üzerinde fazladan zaman harcamanın önemli olduğuna inandıklarını söyledi. Ayrıca daha sonraki bir tarihte Nintendo Switch için bir çıkış tarihi duyurulacağı ifade ediliyor.

Geliştiriciler, testçilerin ortaya çıkardığı hataları ve sorunları düzeltmenin yanı sıra oyunun bazı temel öğelerini iyileştirmek için fazladan zaman kullanmayı planlıyorlar. Ekip oyuncu ilerlemesini daha az rastgele ve daha organik hissettirmek için çalışıyor. Ekonomi için ince ayar yapılıyor ve böylece üç kaynak da (bilim, gıda ve endüstri) oyun için önemli hissettiriliyor. Bölgeleri birbirinden daha fazla ayırmak ve oyunun çok oyunculu modunun belirli yönlerini iyileştirmek gibi daha küçük değişiklikler için de çalışılıyor.

Ön siparişinizi iptal etmek yerine beklemeye karar verirseniz, Comrade, Fassie ve Shroom için üç ek ücretsiz dış görünüm elde edeceksiniz. Dungeon’ın piyasaya sürülmesinin ertelenmesi nedeniyle, Last Wish Edition’ı satın alırsanız erişebilmeniz planlanan kapalı betanın da Eylül ayına erteleneceğini unutmayın.