Anasayfa Haber NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’larla Güçlendirilmiş Monster Notebook’larda Bahar İndirimleri Başladı

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’larla Güçlendirilmiş Monster Notebook’larda Bahar İndirimleri Başladı

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'larla Güçlendirilmiş Monster Notebook'larda Bahar İndirimleri Başladı

NVIDIA’nın yeni nesil oyunlar için tasarladığı teknolojilere ve yüksek performansa sahip GeForce RTX 30 serisi GPU’lu Monster Notebook oyun bilgisayarlarında bahar indirimleri başladı. Hem oyuncuların hem de içerik üreticilerinin gereksinimlerini karşılayan seçili Monster Notebook NVIDIA GeForce RTX 30 serisi bilgisayarlar için düzenlenen bahar kampanyası, 30 Nisan 2023’e kadar monsternotebook.com.tr‘de devam ediyor.

Çoğu modern oyun, yüksek kaliteli grafik özellikleri nedeniyle güçlü grafik işlemcilere (GPU) gereksinim duyar. Ayrıca, video içerik üreticileri ve video grafikerler için de grafik performansı hayati önem taşımaktadır. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar, bu ihtiyaçları karşılayarak kullanıcılara rahatlık sunuyor. Monster Notebook laptoplar, NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’larla bir araya gelerek mükemmel bir deneyim sağlıyor.

Sepette geçerli Monster Notebook bahar kampanyası indirimleri

MODEL  GÜNCEL FİYAT  SEPET İNDİRİMİ  KAMPANYALI FİYAT 
A5 V16.7.4  ₺18.999  ₺1.000  ₺17.999 
A7 V12.5.4  ₺21.899  ₺500  ₺21.399 
A7 V13.2.4  ₺24.399  ₺500  ₺23.899 
A5 V19.3  ₺22.499  ₺300  ₺22.199 
A5 V19.3.1  ₺24.799  ₺300  ₺24.499 
A5 V19.3.4  ₺26.899  ₺1.900  ₺24.999 
T7 V20.5  ₺28.499  ₺500  ₺27.999 
T7 V20.5.1  ₺31.999  ₺500  ₺31.499 
T7 V20.5.6  ₺32.099  ₺2.000  ₺30.099 

Monster Notebook, RTX 30 serisi sayesinde oyunların gerçekçi deneyimini sunuyor

NVIDIA’nın 2. nesil RTX mimarisi Ampere tarafından desteklenen bu GPU’lar; ultra gerçekçi ışın izleme özellikleri ve en son teknoloji yapay zekâ için yeni RT çekirdekleri, tensör çekirdekleri ve kesintisiz işlem özellikli çoklu işlemcileri barındırıyor. Monster Notebook’un NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi bilgisayarları, günümüzün en gelişmiş oyunlarında oyuncuların performanslarını ve yaratıcılıklarını serbestçe ortaya koymalarına olanak tanıyor.

Cyberpunk 2077, Marvel’s Spider-Man Remastered, Valorant ve Apex Legends gibi popüler oyunlar; Monster Notebook’un GeForce RTX 30 GPU’lu bilgisayarlarıyla gerçek performanslarını gösteriyor. İleri düzey ışın izleme ve yapay zekâ teknolojileriyle donatılmış bu bilgisayarlar, 150’den fazla popüler oyun ve uygulamada etkileyici gerçekçi grafikler sağlıyor.

NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex ile gecikme sürelerini azaltarak daha hızlı oyun deneyimi

Oyun tutkunları için düşük gecikme süreleri kritik öneme sahiptir ve NVIDIA Reflex özelliği bu konuda öne çıkıyor. Azaltılmış gecikme süreleri sayesinde oyuncular daha hızlı nişan alıyor ve daha hızlı tepkiler veriyor. Bu durum, özellikle espor müsabakalarında büyük bir rekabet avantajı sağlıyor. GeForce RTX 30 Serisi GPU’lu Monster Notebook’lar, NVIDIA Reflex özelliği ile oyunlarda daha hızlı nişan alma, daha hızlı tepki verme ve nişan alma hassasiyetini artırma fırsatı sunuyor.

NVIDIA DLSS performans

Grafik seçenekleri ve çözünürlük yeni yüksekliklere erişiyor

Monster Notebook’un NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’lu bilgisayarlarında, yüksek performans artışı sağlayan NVIDIA DLSS (Derin Öğrenme Süper Örnekleme) teknolojisi ön plana çıkıyor. NVIDIA tarafından geliştirilen yapay zeka algoritması DLSS, GeForce RTX GPU’ların tensör çekirdeklerini kullanarak oyunlarda hızı artırıyor ve en yüksek düzeyde görsel deneyim sunuyor.

Örneğin, kullanıcı 4K çözünürlüğe sahip bir ekranda oyun oynarken oyun motoru 1080p çözünürlükteymiş gibi çalışıyor. Fakat DLSS, eksik pikselleri tamamlayarak oyunun 4K’da görünmesini sağlıyor. Bu sayede FPS değeri olarak iki kata kadar performans artışı elde ediliyor.

Resizable BAR

Oyunlardaki ışık, en gerçekçi ve saf haliyle

Monster Notebook bilgisayarlarında bulunan NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar, ışın izleme teknolojisi sayesinde oyunlarda son derece gerçekçi grafikler sunuyor. Bu teknoloji; ışığın fiziksel özelliklerini simüle ederek ışık, gölge, yansıma ve çevresel perdeleme gibi önemli faktörleri daha net ve gerçeğe yakın bir şekilde hesaplıyor Böylece, ışığın oyun içindeki hareketlerinden kaynaklanan efektler gerçeğe çok daha yakın bir biçimde gösteriliyor.

NVIDIA GeForce RTX 30 ışın izleme

Donanıma güç katan yazılım teknolojisi

NVIDIA Broadcast

En güçlü donanımlar bile yazılım desteğine ihtiyaç duyar. NVIDIA’nın “NVIDIA Broadcast” uygulaması, oyun severlerin yayıncı olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Monster Notebook bilgisayarlarında bulunan NVIDIA Broadcast uygulaması; yapay zeka ile güçlendirilmiş ses ve video özellikleri sayesinde oyuncuların evlerini profesyonel stüdyolara çevirme imkanı sunuyor.

Canlı yayınlar, sesli ve görüntülü sohbetler, video konferanslar ve diğer etkinlikler artık daha kolay ve yüksek kalitede gerçekleştirilebilir. Mikrofonları, hoparlörleri ve web kameraları akıllı cihazlara dönüştüren NVIDIA Broadcast; oyunculara sanal arka plan, otomatik çerçeveleme ve gürültü engelleme özellikleri de sunuyor.

Monster Notebook, müşterilere her aşamada destek veriyor

Bahar kampanyasından yararlanan kullanıcılar, Monster Notebook’un sunduğu ek hizmetlerle de memnuniyetlerini artırıyor. Monster Notebook, ömür boyu bakım garantisiyle kullanıcılarına bilgisayarlarını daha uzun süre en iyi performansla kullanabilmeleri için ömür boyu ücretsiz düzenli bakım hizmeti sunuyor.

Monster Notebook’un parçalı ödeme hizmeti, limit yetersizliği nedeniyle tek kartla ödeme yapamayan kullanıcılar için birden fazla kartla ödeme kolaylığı sağlıyor. Satın alınan ürünü aynı gün teslim eden Monster Express ve kullanıcı kaynaklı hataları da kapsayan Tamamlayıcı Garanti Paketleri, Monster Notebook’un sunduğu diğer hizmetler arasında yer alıyor.

Fırsatı kaçırmayın, kampanya 30 Nisan’da sona eriyor

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’lu Monster Notebook bilgisayarlarının sunduğu üst düzey özelliklerle oyun dünyasında devrim yaratmak isteyenler için bahar kampanyası, 30 Nisan 2023 tarihine kadar sürecek. Bahar kampanyası indirimlerinden yararlanmak ve NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’lu Monster Notebook bilgisayarların yüksek performansını deneyimlemek için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.