Anasayfa Haber Google Pixel Tablet RAM Miktarı Ortaya Çıktı

Google Pixel Tablet RAM Miktarı Ortaya Çıktı

Google Pixel Tablet RAM Miktarı

Google Pixel Tablet bundan yaklaşık bir yıl önce Google I/O 2022 etkinliğinde duyurulmuştu. Şimdi ise 10 Mayıs’taki Google I/O 2023 yaklaşırken Google Pixel Tablet RAM miktarı ve renk seçenekleri hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

9to5Google, isimsiz kaynaklar aracılığıyla Pixel Tablet’in kutudan Android 13 çalıştıran 8 GB RAM’e sahip olacağını bildirdi. Ayrıca tabletin iki depolama seçeneğiyle satılacağı iddia ediliyor ancak depolama miktarlarıyla ilgili ayrıntılar detaylanmış değil.

Ek olarak, tabletin dört renk seçeneğine sahip olacağını iddia edilirken bunlardan ikisi halihazırda yeşil ve beyaz olarak Google tarafından açıklandı. Pixel Tablet, daha önce duyurulan Şarj Hoparlör Yuvası ile satılacak ancak haber, bunun aynı zamanda tabletin geleneksel şarj güç adaptörü paketine sahip olmayacağı anlamına geldiğini söylüyor. Google’ın tablet için bir kılıf satacağı da bildirildi ancak ayrıntılar açıklanmadı.

Pixel Tablet’in Google I/O’da Pixel 7a akıllı telefon ve Pixel Fold katlanabilir telefonla birlikte tanıtılması bekleniyor. Öte yandan, tabletin Haziran ayına kadar perakende mağazalarda satışa sunulması beklenmiyor.