Anasayfa Haber Bülten Acer, Yeni Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

Acer, Yeni Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

acer Predator Orion X masaüstü bilgisayar

Acer, dizüstü bilgisayarlarını yeni tasarımlar ve başta 13. Nesil Intel Core işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar olmak üzere sektör lideri teknolojilerle yeniledi. Yeni Predator Triton 17 X ve Predator Helios Neo 16, üst düzey bileşenler ve üstün ekran seçenekleriyle hem oyuncular hem de içerik oluşturucular için özel olarak tasarlandı. İş ve oyun amaçlı olarak tasarlanan ince ve yüksek performanslı Predator Triton 14, şık ve sade tasarımıyla tüm ortamlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition, gözlüksüz, stereoskopik 3D’yi oyun dünyasına getirerek 70’ten fazla modern ve klasik oyuna yeni bir hayat veriyor ve sürekli olarak yeni oyunlar ekleniyor.

Predator Triton 17 X: Acer’ın bugüne kadarki en güçlü dizüstü oyun bilgisayarı

Yepyeni şık ve yüksek performanslı Predator Triton 17 X (PTX17-71), sofistike minimalist tasarımı oyuna hazır donanımla bir araya getiriyor. Gün boyu kullanım için yeterli pil ömrüne sahip olmasının yanı sıra üst düzey grafik performansı gerektiren AAA oyunların ve yoğun sistem kaynağı gerektiren iş uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılayabilen ince bir mobil güç istasyonu arayışında olan oyunculara ve profesyonellere hitap ediyor. 2,5 cm’nin altında kalınlığıyla, son derece özenle üretilmiş taşınabilir bir ürün olan Triton 17 X’in cilalanmış ve kumlanmış dokusuyla sağlam metal CNC yekpare kasası, hassas mikro işlemeli RGB Predator logosu, paslanmaz çelikten üretilmiş hoparlör kafesi, elmas kesim detaylar ve stratejik olarak yerleştirilen havalandırma delikleri içeriyor. Sanatsal, ancak aynı zamanda minimalist tasarımıyla her tür ortamda dikkatleri üzerine topluyor.

Predator Triton 17 X

Şık metal kasasının içerisinde mevcut en güçlü bileşenlerin bazılarını barındıran Predator Triton 17 X, oyuncular ve içerik oluşturuculara yönelik en hızlı dizüstü bilgisayarlar arasında yer alıyor. Cihaz, 13. Nesil Intel Core i9-13900HX işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU’ya kadar yapılandırılabiliyor. Yeni yüksek performanslı hibrit mimariye sahip 13. Nesil Intel Core i9 işlemci, 5.4 GHz maksimum turbo frekansında 24 adete kadar çekirdeği bir araya getirerek benzersiz bir mobil oyun deneyimi sunuyor. NVIDIA GeForce RTX 4090 Dizüstü Bilgisayar GPU’su, tam ışın izleme ile gerçekçi sanal ortamlar oluşturmaya olanak tanıyan yapay zeka destekli DLSS 3 ile performansta büyük bir sıçrama gerçekleştiren ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisiyle üretilmiştir. Max-Q teknoloji paketi, en yüksek verimlilik için sistem performansını, enerjiyi, pil ömrünü ve akustiği optimize ediyor. Üst düzey performans arayışında olanlar için 64 GB’a kadar DDR5 5600 Hz bellek ve RAID 0’da 4 TB’a kadar PCIe SSD ile yapılandırılabiliyor.

Piyasadaki en etkileyici görsel bileşenlerin bazılarını bir araya getiren Predator Triton 17 X, net ve parlak 17 inç (16:10) ekranıyla dikkat çekiyor. Aralarında 250 Hz yenileme hızına sahip, DisplayHDR gereksinimlerini karşılamak üzere 1.000 nitin üzerinde tepe parlaklığına ve 1.000.000:1 yüksek kontrast oranına sahip bir WQXGA mini LED (AmLED) ekran bulunan iki panel yapılandırması bulunuyor. Ayrıca canlı, zengin renkler için DCI-P3 yüzde 100 geniş renk gamı sunan cihaz, Eyesafe Sertifikasına sahip ve zararlı mavi ışığı yüzde 80 oranında azaltıyor. NVIDIA Advanced Optimus ve NVIDIA G-SYNC, gözleri yormayan bir eğlence deneyimi sunuyor.

İleri Düzey Soğutma ve Bağlanabilirlik

Son derece ince oyun bilgisayarı Predator Triton 17 X, bileşenlerini en yoğun yükte dahi serin tutmak için Acer’ın son teknoloji termal çözümlerini içeriyor. Kompakt bir soğutma sistemini barındıran buhar odasına sahip olan termal tasarımı, şık yapısıyla en zorlu oyunların üstesinden gelmesini sağlıyor. Acer’ın Vortex Flow teknolojisi, hava akışını yönlendiren yapıya sahip iki adet özel olarak tasarlanmış 5. Nesil AeroBlade 3D fan içeren önceki nesil AeroBlade 3D fanlara kıyasla hava akışında yüzde 10 artış sağlayan üçlü fan soğutma sistemiyle öne çıkıyor. Dizüstü bilgisayarda ayrıca işlemcilere özel ısı boruları ve stratejik olarak yerleştirilmiş giriş ve çıkış menfezleri kullanılıyor. Ayrıca verimli ısı transferi ve optimize edilmiş performans için CPU yüzeyine uygulanan sıvı metal termal gres ile destekleniyor.

Predator Triton X 17, her tuşta RGB özelliği bulunan klavye, parmak izi okuyucu ve cam dokunmatik yüzey gibi diğer üstün özellikleriyle de öne çıkıyor. Ayrıca oyun, film ve müzik deneyimini üst düzeye çıkarmak için çarpıcı ses dönüşümü sağlayan güçlü bir DTS:X Ultra surround destekli altı hoparlörden oluşan bir ses sistemine sahip. Intel Killer E3100G+ Ethernet ve Intel Killer Wi-Fi 6E AX1690i gecikmesiz bağlantı olanağı sağlarken, çok sayıda bağlantı noktası çeşitli çevre birimlerinin ve aksesuarların bağlanmasını kolaylaştırıyor. Çift 4K ekranı veya tek bir 8K ekranı destekleyen, maksimum 40 Gb/s veri aktarım hızına ve dizüstü bilgisayarı 100 W’a kadar şarj etme özelliğine sahip Thunderbolt 4 ile ışık hızında bağlantı imkanı sunuyor. 985 MB/sn’ye varan hızlara ulaşan SD 7.0 kart okuyucu ile büyük miktarda veri hızlı bir şekilde aktarılabiliyor.

Predator Helios Neo 16: Orta Sınıf Fiyatla Üst Düzey Yetenekler

Tamamen yeni Predator Helios Neo 16 (PHN16-71), Helios serisinin güçlü bileşenlerini içermesine rağmen daha uygun bir fiyat seçeneği sunuyor. Predator Helios Neo 16, en yeni üst düzey bileşenlere ek olarak, oyuncuları mesajın şifresini çözme mücadelesine davet eden simsiyah anodize kapağında lazerle kazınmış şifreli kodlar içeriyor ve kullanıcıları eğlenceye davet ediyor.

Predator Helios Neo 16, 140 W Maksimum Grafik Gücüne (MGP) sahip NVIDIA GeForce RTX 4070 Dizüstü Bilgisayar GPU’su ile eşleştirilen yüksek performanslı 13. Nesil Intel Core HX işlemcilere sahip modelleriyle öne çıkıyor. 32 GB’a kadar çift kanallı DDR5-4800 MHz RAM ve RAID 0’da 2 TB’a kadar PCIe NVMe SSD desteğiyle en zorlu oyunlarda dahi ışık hızında yükleme süresi sunuyor. Helios Neo, tüm bu gücü serin tutmak için Acer’ın özel olarak tasarlanmış tamamen metal AeroBlade fan teknolojisine sahip gelişmiş soğutma sistemini ve performansı maksimum düzeye çıkarmak için CPU yüzeyine uygulanan sıvı metal termal gresi içeriyor.

Predator Helios Neo 16

Birinci sınıf performansın yanı sıra, Predator Helios Neo 16’nın temelinde çarpıcı bir görsellik yatıyor. Seri, 165 Hz ve 3 ms tepki süresine sahip WQXGA (2560×1600) IPS ekran ve sRGB renk aralığının yüzde 100’ünü kapsayan 165 Hz yenileme hızına sahip WUXGA (1920×1200) ekran dahil olmak üzere birkaç farklı panel seçeneği sunuyor. Her iki çarpıcı ekran seçeneği de NVIDIA Advanced Optimus ve G-SYNC içeriyor ve hızlı ilerleyen oyun sahnelerinde bile akıcı ve gerçekçi görseller sunuyor.

Predator Triton 14: Oyun ve İş Amaçlı İnce Dizüstü Bilgisayar

Acer Predator’un küçük ama yüksek performanslı Triton 14 modeli 13. Nesil Intel Core i7-13700H İşlemci ve NVIDIA GeForce RTXTM 4070 veya 4050 Dizüstü Bilgisayar GPU’su içeriyor. Buna ek olarak hem oyuncular hem de içerik oluşturucuların beğenisini kazanacak yeni panel seçeneği, canlı kontrast seviyeleri ve geniş bir renk yelpazesi sunuyor. Son derece yüksek 250 Hz yenileme hızına sahip,  WQXGA (2560 x 1600) Mini LED ekrana kadar 14 inçlik (16:10 en boy oranı) DisplayHDR 600 sertifikalı parlak ekran, DCI-P3 renk aralığının yüzde 100’ünü kapsıyor.

Predator Triton 14

Ayrıca 32 GB’a kadar 6000 MHz LPDDR5 RAM ve yüksek hızlı depolama için bir adet M.2 SSD yuvasına sahip olan cihaz kesintisiz hız için en son ağ çözümü Intel Killer Wi-Fi 6E AX1675i’yi içeriyor. Cihaz ayrıca fotoğrafların ve videoların hızla aktarılabilmesi için MicroSD kart okuyucu dahil olmak üzere eksiksiz bir bağlantı noktası yelpazesi sunuyor. Gelişmiş soğutma sistemi, özel olarak tasarlanmış 5. Nesil AeroBlade 3D Fan Teknolojisi, Vortex Flow hava akışı optimizasyonu ve CPU üzerine uygulanan sıvı metal termal gres içeriyor. Yalnızca 18,9-19,9 mm (0,74-0,78 inç) inceliğiyle, hareket halindeyken iş yapmayı veya oyun oynamayı kolaylaştırıyor ve şık, taşınabilir tasarımı cihazı, ofis veya akademik kullanım için ideal hale getiriyor.

Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition: Artık Her Zamankinden Daha Güçlü

Yeni nesil Predator Helios 3D 15 dizüstü oyun bilgisayarı artık yüksek performanslı 13. Nesil Intel Core i9-13900HX İşlemciyi ve NVIDIA GeForce RTXTM 4080 Dizüstü GPU’yu destekliyor. Ayrıca 32 GB’a kadar daha hızlı DDR5-5600 MHz bellek içeriyor. PredatorSense 4.1 ile sunulan özel GPU seçeneği, oyuncuların performansı en üst düzeye çıkarmasını sağlıyor. Arka havalandırma delikleri de modernize edilen cihaz, yumuşak, ortam ışığı için arka kenar boyunca ince RGB aydınlatma içeriyor.

Predator Helios 3D 15, SpatialLabs göz izleme çözümü, stereoskopik 3D ekran ve gerçek zamanlı sahne işleme teknolojilerinin birleşiminden yararlanarak 15,6 inçlik ekranında göz kamaştırıcı 3D sahnelere, nesnelere ve karakterlere hayat veriyor. TrueGame uygulamasının en son sürümüne erişim, oyuncuların ayrıntıların ve oyun sahnelerinin en üst düzey 3D biçiminde sunulduğu üst düzey, gözlüksüz 3D oyun deneyimini yaşamalarını sağlıyor. Ayrıca 70’in üzerinde oyun için 3D+ ve 3D Ultra ayarlarıyla farklı 3D oyun modları sunuyor ve sürekli olarak yenileri ekleniyor.

Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition

3D destekli oyun dizüstü bilgisayarı ayrıca Intel Killer E2600 Ethernet Controller, Intel Killer Wi-Fi 6E AX1675i ve Acer’ın yeni nesil soğutma teknolojisi ile destekleniyor. Cihaz ayrıca, iki adet USB 3.2 Gen2 bağlantı noktası (biri çevrimdışı şarj özelliğini destekler), DisplayPort işlevselliğini ve Power Delivery özelliğini destekleyen iki adet Thunderbolt 4 bağlantı noktası ve bir mikro SD kart okuyucu dahil olmak üzere eksiksiz bir bağlantı noktası yelpazesine sahiptir.

Predator Orion X: Bu Dünyanın Dışından Özellikler ve Kullanıcıların Kişiselleştirme Yapmasına Olanak Tanıyan Tasarım

24 çekirdek, 32 iş parçacığı, 150 W TDP ve en son hibrit mimariye sahip 13. Nesil Intel i9-13900KS işlemci ile donatılan Predator Orion X, üstün işlemci performansı için 6 Ghz gibi rekor bir hıza ulaşabiliyor. Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden faydalanan mini oyun bilgisayarı, oyuncular ve içerik oluşturucular için en iyi deneyimi sunmak üzere 24 GB G6X bellekle birlikte gelen sıvı soğutmalı bir NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU bloğuna ev sahipliği yapıyor. Bu boyuttaki bir GeForce RTX 4090 GPU’yu sığdırmak için, standart soğutucu fanlara özel olarak tasarlanmış, sıvı soğutmalı bir soğutma modülü ekliyor ve en güçlü oyun bileşenlerinden bazılarını küçük bir kasada bir araya getirmeyi başarıyor.

Predator Orion X’in uzay kapsülünden ilham alan kasası yalnızca 9 kg ağırlığında ve üç özel “bölgeden” oluşan düzeniyle daha kişiselleştirme özgürlüğü ve genel performans sağlıyor. 1. Bölge, işlemci, güç kaynağı ve SSD’ye daha iyi erişim sağlarken, 2. Bölge ise ekran kartı ve iki adet 2,5 inç SATA HDD yuvasını uygun bir mesafede tutuyor. 1. Bölgenin yakınında stratejik olarak konumlandırılan 3. Bölge 240 mm sıvı işlemci soğutucusunu muhafaza ediyor ve yüksek performanslı dahili bileşenleri uzak tutmaya yardımcı oluyor. Benzersiz tasarım özelliklerini tamamlayan kritik bölgeler, kolay yükseltme için küçük bir mandal yardımıyla çıkarılabilen metal yan panellerle korunuyor ve üst kısmında kulaklık desteği olarak işlev gören döndürülebilir robotik benzeri bir kol bulunuyor.

Predator Orion X

Depolama açısından bakıldığında Predator Orion X, 32 GB’a kadar DDR5-5600 RAM, iki adet M.2 SSD yuvası (her biri 1 TB’a kadar) ve ek kapasite  için aydınlatmalı, sistem çalışırken sökülüp takılabilen NVMe M.2 SSD sürücü yuvası ile birlikte geliyor. Oyuncuların ve içerik oluşturucuların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak depolama konusundaki endişelerini ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebilen “kendin yap” (DIY) özellikli donanım Intel Killer E3100G ve Intel Killer Wi-Fi 6E AX211 ile hızlı ve sorunsuz bağlantı sunuyor. Ön kısmında iki adet USB 3.2 Gen 1 (bir adet Type-C, bir adet Type-A) bağlantı noktası, bir mikrofon ve birleşik jak, arka kısmında ise iki adet USB 3.2 Gen 2 Type C, üç adet USB 3.2 Gen 2 Type A, iki adet USB 2.0 ve bir adet RJ45 bağlantı noktası bulunan cihaz, çok sayıda bağlantı noktasıyla kullanıcılara zengin bağlantı seçeneği sunuyor.

Predator Orion X, oyuncuların sistemin gerçek potansiyelini en üst düzeye çıkarmaya yönelik kişiselleştirilmiş, sezgisel bir arayüz kullanarak hız aşırtma (overclock) ve RGB aydınlatma tercihlerini özelleştirmelerine ve sistemi izlemelerine olanak tanıyan PredatorSense 4.0 uygulamasıyla birlikte geliyor.

Nitro XZ452CU V Monitör: Ultra Geniş ve Ultra Akıcı Görüntüleme

44,5 inçlik devasa ekranı ve 1500R kavisiyle hem amatör hem de profesyonel oyuncular Nitro XZ452CU V oyun monitörüyle benzersiz bir görüntüleme deneyimi yaşayacak. 165 Hz yüksek yenileme hızıyla Nitro XZ452CU V, kullanıcıların aynı anda çok daha fazla şey yapmalarını sağlıyor. Cihaz, ekran yırtılmasını (screen tearing) ortadan kaldırmak ve giriş gecikmesini azaltmak için AMD FreeSync Premium Pro ile birlikte geliyor ve oyunları minimum kesinti ile bir sonraki seviyeye taşıyor.

Nitro XZ452CU V Monitör

Renkler ve görüntü ayrıntıları, kullanıcıların genişletilmiş oyun dünyalarında yüzde 90 DCI-P3 ve VESA DisplayHDR 400 desteği ile olağanüstü bir şekilde işleniyor. BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming ve ComfyView teknolojileriyle donatılan ve Eyesafe 2.0 sertifikasına sahip olan monitör, Acer’ın Ergostand özelliği sayesinde kullanıcıların konumlandırmayı istedikleri gibi ayarlamalarına olanak tanıyor ve oyun tutkunları favori oyunlarını rahatça oynayarak saatler geçirebiliyor. Cihaz aynı zamanda tek bir kablo üzerinden aynı anda görüntüleme, veri aktarımı ve cihaz şarjı için üçü bir arada USB Type-C bağlantı noktası ile birlikte geliyor. RJ45 güvenli, kablolu bir bağlantı sağlarken USB-B, sorunsuz geçiş için dahili bir KVM anahtarı işlevi görüyor.

Predator X34 V Monitör: Güçlü ve Geleceğe Hazır

Profesyonel oyuncuların günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilen güvenilir ve geleceğe hazır bir monitör olan Predator X34 V, oyunların sahip olduğu en iyi renkleri ve görüntüleri gözler önüne sermek için OLED UWQHD (3440×1440) çözünürlük, VESA DisplayHDR TrueBlack 400 ve DCI-P3 yüzde 99 renk gamı sunuyor. 1800R kavis ve 21:9 en-boy oranına sahip bu monitör, geniş görüş açısıyla oyuncuları büyülüyor.

Predator X34 V Monitör

34 inç oyun monitörü, 175 Hz yenileme hızı ve 0,1 ms tepki süresiyle (G to G) oyunlara canlılık katarak çok az gölgelenme ile akıcı ve kesintisiz oyun deneyimi sunuyor. AMD FreeSync Premium ve VRR (Değişken Yenileme Hızı) ile eşleştirildiğinde, oyuncular yüksek hızlı görüntülere sahip oyunları oynarken bile yüksek, yırtılmasız deneyim elde ediyor. Ayrıca BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming, ComfyView ve Eyesafe 2.0 sertifikası dahil olmak üzere gözleri güvende tutmaya yardımcı olan ve kullanıcıların uzun oyun oturumları sırasında rahat etmelerini sağlayan bir dizi teknolojiye de sahip.

Acer TravelMate P6 14

Acer TravelMate P6 14

Acer’ın mobil profesyoneller ve yöneticilere yönelik en yeni üst düzey iş amaçlı dizüstü bilgisayarı TravelMate P6 14, 2,8K OLED (2880×1800) ekran paneli, 16:10 en boy oranı ve DCI-P3 renk alanının yüzde 100’ünü kapsayan geniş ekran yüzeyiyle olağanüstü bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Intel vPro ve Intel Evo tasarımı ile güçlendirilen bu üst düzey iş dizüstü bilgisayarı, 13. Nesil Intel Core i7 işlemciler, 32 GB LPDDR5 bellek ve 65 Wh hızlı şarj destekli piliyle üstün bir performans sunuyor. Dizüstü bilgisayarın FHD IR web kamerası, Acer PurifiedVoice ile yapay zeka destekli gürültü azaltma teknolojisi ve DTS Audio özellikli yukarı bakan hoparlörleri, çevrimiçi iş toplantıları ve video görüşmeleri çok daha keyifli hale getiriyor. PrivacyPanel özelliği, 90°’nin dışındaki görüş açılarını engelleyerek meraklı gözlere karşı koruma sağlıyor. TravelMate P6 14, ayrıca mobil profesyonellerin ihtiyaçları doğrultusunda daha hızlı ve kesintisiz kablosuz internet bağlantısı için 2×2 Wi-Fi 6E ve 5G bağlantı seçeneği içeriyor.

Acer TravelMate P4 14 ve Acer TravelMate P4 Spin 14

Acer TravelMate P4 14 ve Acer TravelMate P4 Spin 14

14 ve 16 inçlik TravelMate P4 versiyonlarının yanı sıra TravelMate P4 Spin dizüstü bilgisayarlar, NVIDIA GeForce RTX 2050 GPU’lara ek olarak 13. Nesil Intel Core i7 vPro işlemcilerle performansı bir üst düzeye taşıyor. TravelMate P4 14, yeni premium tasarımı, hafif magnezyum alaşımlı kasası ve 2,2K çözünürlüğe kadar 16:10 en boy oranına sahip ince çerçeveli ekranıyla görüntüleme alanını genişletiyor ve üst düzey görsellik sunuyor. Dönüştürülebilir TravelMate P4 Spin 14, Corning Gorilla Glass, WUXGA çözünürlüğe kadar dokunmatik ekran paneli ve el yazısıyla zahmetsizce not almaya olanak tanıyan yerleştirilebilir bir kalemle (stylus) birlikte geliyor.

Acer TravelMate P2 14 ve Acer TravelMate P2 16

Acer TravelMate P2 serisi dizüstü bilgisayar 14 ve 16 inç 16:10 WUGXA (1920 x 1200) ekranıyla 170 dereceye kadar IPS geniş açılı görüntü sunuyor. Gücünü 13. Nesil Intel Core işlemcilerden ve NVIDIA GeForce RTX 2050 GPU’lardan alan bu kompakt iş amaçlı dizüstü bilgisayarlar, geniş OceanGlass dokunmatik yüzey, 1,55 mm hareket mesafesine sahip tuşlar ve gerektiğinde dizüstü bilgisayarın düz durmasına olanak tanıyan 180 derecelik menteşe ile üst düzey kullanılabilirlik sunuyor. Wi-Fi 6E, 4G LTE 40 Gbps veri aktarımı ve çift 4K ekranı destekleyen Thunderbolt 4 Type C gibi geniş bağlantı noktası desteğiyle internete ve çevre birimlerine bağlanmayı kolaylaştırıyor.

Acer TravelMate P2 16

Windows 11 ile birlikte gelen yeni iş amaçlı TravelMate dizüstü bilgisayarlar, toz birikimini en aza indirmek ve yüksek performansı korumak için Acer Dust Defender teknolojisini içeriyor. Acer Light Sensing teknolojisi, ekranın parlaklığını ve renk sıcaklığını ayarlamak için ortam rengini ve ışığı akıllıca algılayarak ekranın her zaman doğal görünmesini sağlıyor ve genel olarak daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunuyor. İş amaçlı TravalMate dizüstü bilgisayarların ticari kullanıma uygun klavyeleri daha hızlı ve akıcı yazma için geniş dokunmatik yüzeyler ve 1,55 mm hareket mesafesine sahip tıklama sesini azaltan tuşlar içeriyor. PCR ve okyanusa bağlı plastik kullanımı, plastik içermeyen yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalajı ve bazı ülkelerde belirli yapılandırmalar için alınan TCO ve EPEAT sertifikaları Acer’ın karbon ayak izin azaltma çabalarını yansıtıyor. TravelMate P6 14 modelinde mevcut olan ve TravelMate P4 Spin 14, TravelMate P4 14 ve TravelMate P4 16 modellerinde isteğe bağlı olan Acer User Sensing teknolojisi ve TPM 2.0 özelliğine sahip Windows Secured-Core bilgisayarlar, kullanıcılar bilgisayarın başından ayrıldığında ekranı kilitleyerek ve döndüklerinde hızla açarak verileri güvende tutuyor.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

  • Predator Triton 17 X (PTX17-71) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 4.499 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) EMEA bölgesinde Mayıs ayı itibariyle 2.199 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Predator Triton 14 (PT14-51) Mayıs ayı itibariyle EMEA bölgesinde 2.399 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition, EMEA bölgesinde Haziran ayı itibariyle 3.999 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Predator Orion X (POX-650) Eylül ayı itibariyle EMEA bölgesinde 2.499 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Nitro X2452CU, 2023 yılının 4. çeyreğinde EMEA bölgesinde 1.099 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Predator X34 V, 2023 yılının 4. çeyreğinde EMEA bölgesinde 1.299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer TravelMate P6 14 (TMP614-53) Temmuz ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.399 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.
  • Acer TravelMate P4 16 (TMP416-52) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.
  • Acer TravelMate P4 Spin 14 (TMP414RN-53) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.249 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.
  • Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.199 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.
  • Acer TravelMate P2 16 (TMP216-51) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.049 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.
  • Acer TravelMate P2 14 (TMP214-55) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 999 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.