Anasayfa Haber Harry Potter: Quidditch Champions Duyuruldu

Harry Potter: Quidditch Champions Duyuruldu

Harry Potter Quidditch Champions

Warner Bros sürpriz bir açıklama ile Quidditch maçlarına odaklanan Harry Potter: Quidditch Champions oyununu duyurdu.

Son dönemde yapılan Harry Potter dizisi duyurusu, Hogwarts Legacy’in çıkışıyla beraber büyücülük dünyasının popülerliği iyice artırmış durumda. Art arda gelen Harry Potter dizi ve yeni oyun duyurusu, büyücülük evreni hayranları için son derece heyecan verici.

Her ne kadar Hogwarts Legacy oyununda Quidditch sezonu ertelenmiş olsa da Warner Bros yaptığı sürpriz bir açıklama ile Harry Potter Quidditch Champions’ı duyurdu.

Ayrıca duyurusu yapılan ve Quidditch maçlarına odaklanan bu oyunun sınırlı kapalı test aşaması da olacak. Harry Potter hayranlarından biriyseniz buradan kayıt olabilir ve test aşamasına dair gönderilecek davetiyeyi bekleyebilirsiniz.

Quidditch Champions kısaca, oyuncuların rekabetçi çok oyunculu bir ortamda arkadaşlarıyla birlikte süpürge maceralarına katılmalarına olanak tanıyacak. Şimdilik test aşamasında olan bu oyunun beta testine katılabilir ve arkadaşlarınızla beraber deneyimleyebilirsiniz.

Şirket, oyunun çıkış tarihiyle ilgili henüz kesin bir açıklama yapmadı. Ancak bu süreçte sosyal medya hesapları üzerinden bilgi alabilirsiniz.