Anasayfa Haber Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons Duyuruldu

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons Duyuruldu

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons

Modus Games, yeni bir Double Dragon oyunu için kolları sıvadı. Retro Beat ‘Em Up serisi bu yaz yeni bir oyun ile geri dönüyor. Modernleştirilmiş oynanış öğeleri ve yeni karakterlerle gelen oyun Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons adını taşıyor ve nükleer savaşın mahkum olduğu New York City’de bolca aksiyon sunuyor.

Standart yandan kaydırmalı Beat ‘Em Up oynanışının yanı sıra, oyunun takım yetenekleri, benzersiz yükseltmelerle oynayabileceğiniz 13 benzersiz karakter ve yollara bağlı olarak bölümlerin zorluğunu ve uzunluğunu değiştiren dinamik bir görev sistemi içerdiği söyleniyor.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “Yıl 199X ve nükleer savaş New York şehrini harap etti ve sokakları isyanlar ve suçlar sararken vatandaşlarını hayatta kalmak için savaşmaya bıraktı. Şehir, toplam hakimiyet için savaşırken harabelerini terörize eden suç çeteleri tarafından ele geçirildi. Bu koşullara daha fazla dayanamazlarsa, genç Billy ve Jimmy Lee çeteleri şehirlerinden kovmayı üstlenirler.”

Oyuncular şehri ele geçiren dört çeteyle karşı karşıya geldiklerinde, onları hangi sırayla alt edeceklerini seçebilecek. Yenilen her çete kalanları sıralayarak zorluklarını, düşman sayılarını ve görev sayısını artırarak birden fazla oyunu daha uygulanabilir hale getirecek. Lansman sırasında yalnızca yerel iki oyunculu co-op’un mevcut olacağı ancak lansman sonrası bir güncellemede çevrimiçi co-op’un geleceği belirtiliyor.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons bu yaz PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch için çıkacak.