Anasayfa Haber Microsoft Teams, Yeni Sanal Arka Planlarını Sundu

Microsoft Teams, Yeni Sanal Arka Planlarını Sundu

Microsoft Teams Yeni Sanal Arka Planlarını Sundu

Microsoft Teams, katılımcıların görüşme sırasında kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayarak üretkenliği arttırmaya yardımcı olacağını söylediği bir dizi yeni sanal arka plan sundu.

Lansmanda, Microsoft Teams aramalarında çalışanların üretkenliğini arttırmasının umulduğu, farklı ruh hallerini ve eylemleri çağrıştırmak için tasarlanmış bir dizi arka plandan bahsedildi.

Microsoft, yeni görsellerin “onları kullanan kişilerin en iyi çalışma stillerini temsil edecek şekilde özenle tasarlandığını” ve altı yeni kategorinin eklenmesiyle daha geniş bir yelpaze sunduğunu söylüyor.

Haberlerin duyurulduğu Microsoft blog yazısında, “Kişisel alanınızda kendinizi rahat ve güçlü hissetmeniz, özellikle ruh sağlığınız ve genel refahınız üzerinde derin bir etkiye sahip olabilen sanal ortamlarda gerçek anlamda nasıl göründüğünüzü önemli ölçüde etkileyebilir. Yeni Teams arka planları sadece kendinizi ifade etmek için keyifli bir araç değil, aynı zamanda dijital varlığınızı geliştirmenin zahmetsiz bir yolu olacak şekilde tasarlandı” denildi.

Microsoft, yeni tasarımlarının yanı sıra Teams’in dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için ne kadar yaygın hale geldiğini gösteren bazı yeni istatistikler de açıkladı. Teams’in şu anda 181 ülkede ve 44 dilde kullanılabildiği, dünya çapında ise 300 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğu söyleniyor.