Anasayfa Haber Truecaller, WhatsApp ve Diğer Mesajlaşma Uygulamaları ile Çalışabilecek

Truecaller, WhatsApp ve Diğer Mesajlaşma Uygulamaları ile Çalışabilecek

Truecaller WhatsApp

Truecaller yakında sizinle WhatsApp ve diğer mesajlaşma uygulamalarında iletişim kuran kişileri belirlemek için çalışmaya başlayacak. Reuters’ın haberine göre uygulama, yıllarca isimsiz arayanların kimliğini belirlemeye yardımcı oldu ancak insanlar mesajlaşma uygulamalarına geçtikçe Truecaller da bu yöne önem vermeye başladı. Uygulamanın telefon görüşmeleri için çalıştığı gibi WhatsApp ve diğer uygulamalarda da arayan kişileri belirleyecek.

Truecaller CEO’su Alan Mamedi özelliğin şu anda beta testinde olduğunu ve bu ay dünya çapında kullanıma sunulacağını söyledi. CEO, telefon pazarlamacıları için insanları WhatsApp gibi uygulamalar aracılığıyla aramanın oldukça yeni bir trend olduğunu, bu nedenle bu özelliğin arayanlar tarafından rahatsız edilmek istemeyenler için tam zamanında gelebileceğini söyledi.

Görünüşe göre Hindistan, 250 milyon kullanıcıyla Truecaller’ın dünyadaki en büyük pazarı. Küresel olarak şirketin yalnızca 350 milyon kullanıcısı var ve bu da Hindistan’a ne kadar bağımlı olduğunu gösteriyor. Şirketin geçen yıl söylediği gibi bu rakamlar 2024 yılına kadar artabilir. Ayrıca uygulama o zamana kadar 100 milyon cihaza önceden yüklenmiş olmayı planlıyor.

Truecaller tarafından özelliğin bu ay tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağına dair net bir tarih verilmediğini de belirtelim.