Anasayfa Haber Motorola Razr 40 Tasarımı Sızdırıldı

Motorola Razr 40 Tasarımı Sızdırıldı

Motorola, 2023 yılında iki katlanabilir telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunlardan biri Motorola Razr 40 Ultra, diğeri ise daha uygun fiyatlı Razr 40 modeli. Bugünkü sızıntı da Motorola Razr 40’a ait. Cihazın 30’dan fazla basın görseli MySmartPrice tarafından sızdırıldı.

Motorola Razr 40 Parmak İzi Sensörü

Telefonun fark edebileceğiniz ilk özelliği kapak ekranı olsa gerek. Bu ekran Razr 40 Ultra’nın sızdırılan görüntülerinde gördüğümüzden çok daha küçük. Ekran ise Galaxy Z Flip 4’ün ekranına çok yakın. Muhtemelen Ultra’da olduğu gibi ekran bazı işlevlere sahip olacak. Hava durumu, takvim, hızlı ayarlar, müzik kontrolleri gibi çeşitli widget’ları destekleyecek.

Görüntülerde telefonun arka panelinin vegan deri dokuya sahip olduğunu göreceksiniz. Görüntülerden birinde yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü görülüyor. Bir diğerinde ise suya dayanıklılığı gösterilmiş.

Bunlara ek olarak, bu görüntülerle Razr 40’ın üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğini öğreniyoruz. Renkler zeytin yeşili, mor ve krem olarak tahmin ediliyor. Razr 40 serisinin 1 Haziran’da piyasaya sürülebileceğini belirtelim.