Anasayfa Haber Gears 5 ve Outlast Trials, GeForce NOW Kütüphanesine Katılıyor

Gears 5 ve Outlast Trials, GeForce NOW Kütüphanesine Katılıyor

Microsoft ve GeForce Now

Xbox oyunu Gears 5, GeForce NOW kütüphanesine ekleniyor. 25 Mayıs Perşembe günü NVIDIA ve Microsoft arasında yapılan anlaşmayla birlikte, çok daha fazla Xbox oyunu kütüphane tarafından destekleniyor.

Ayrıca altı aylık GeForce NOW Priority üyelikleri için ekstra bir indirim de bulunuyor. Bu avantajdan faydalanabilmek için 21 Mayıs tarihine kadar kütüphaneye kaydolabilirsiniz.

Gears 5 GeForce NOW kütüphanesinde.
Gears 5, GeForce NOW kütüphanesinde.

NVIDIA ve Microsoft, ilk Xbox PC oyunlarını GeForce NOW kitaplığına getirmek için birlikte çalışıyor. Bulutta yer alan GeForce GPU sunucuları sayesinde üyeler, artık daha fazla Xbox oyununa erişebiliyor.

25 Mayıs Perşembe gününden itibaren Deathloop, Grounded ve Pentiment gibi birçok oyun da kısa süre içinde kütüphanede yerini bulacak.

GeForce NOW Priority üyeleri sıra beklemeyi atlayabilir ve Gears 5’i veya desteklenen diğer 1.600’den fazla oyundan birini 1080p 60 kare hızında oynayabilirler. 4K 120 FPS veya 240 FPS’ye kadar yükseltilmiş bir deneyim için Ultimate üyeliği tercih edebilirsiniz.

Outlast Trials GeForce NOW kütüphanesinde.
Outlast Trials GeForce NOW kütüphanesinde.

Bu hafta GeForce NOW kütüphanesine eklenen yeni oyunlardan biri de Outlast Trials. Hiç şüphesiz başarılı bir korku oyunu olan Outlast Trials ile arkadaşlarınızla beraber maceraya dalabilir ve korkuyu en yüksek seviyede hissedebilirsiniz.

Her hafta olduğu gibi bu hafta kütüphaneye eklenen yeni oyunların bir listesi:

  • Tin Hearts (Steam, 16 Mayıs)
  • The Outlast Trials (Steam, 18 Mayıs)
  • Gears 5 (Steam)