Anasayfa Haber Dead Island 2 Satışları 2 Milyon Adedi Geçti

Dead Island 2 Satışları 2 Milyon Adedi Geçti

Dead Island 2 Satışları

Yayıncı Deep Silver’ın ana şirketi Embracer Group, Dead Island satışlarının dünya çapında 2 milyon adedi aştığını açıkladı.

Embracer, mevcut mali yılının (Ocak 2023 – Mart 2023) 4. çeyreğine ilişkin en son mali sonuçlarını yayınladı ve Dambuster Studios’un uzun süredir gecikmiş olan Dead Island devam oyununun güçlü ilk satışlarını bildirdi. Geçen ay ise oyununun lansmanından sadece üç gün sonra 1 milyondan fazla kopya sattığı bildirilmişti.

Embracer Group’tan yapılan basın açıklamasında, “Dambuster Studios ve PLAION, Dead Island 2’yi 21 Nisan’da yayınladı ve hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan olumlu tepkiler görmek cesaret verici. Dead Island 2, ilk haftasonunda (21-23 Nisan) yönetimin beklentilerini aşarak 1 milyon adet sattı. Satış süresinin ilk yedi günü üzerinden ölçüldüğünde, Deep Silver ve PLAION’un hem adet hem de gelir açısından tarihteki en büyük lansmanı oldu. Oyunun şu anda 2 milyondan fazla satış rakamına ulaştığını belirtmekten mutluluk duyuyoruz. Stüdyoya oyunu cilalaması için zaman verme kararının meyvesini verdiğini görmek sevindirici.” dedi.

Dead Island 2 geçen ayın sonlarında PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyunun genel olarak olumlu yorumlar aldığını da belirtelim.