Anasayfa Haber Bülten AOC GAMING Q24G2A/BK QHD Oyun Monitörü Tanıtıldı

AOC GAMING Q24G2A/BK QHD Oyun Monitörü Tanıtıldı

AOC GAMING Q24G2A/BK

AGON by AOC, AOC GAMING ürün gamının bir parçası olan kompakt Q24G2A/BK modelini duyurdu. Bu oyun monitörü QHD çözünürlüğe (2560×1440), 165 Hz yenileme oranı ve 1 ms MPRT tepki süresine sahip 23.8 inçlik (60.4 cm) bir IPS panel ile donatılmış. Ayrıca monitör 1000:1 kontrast oranı ve %108.7 sRGB renk gamı kapsamı sunuyor.

QHD çözünürlüğe sahip, kompakt form faktörü

Q24G2A/BK modelinin 24 inçlik, kompakt ekran ölçüsü, QHD çözünürlük ile de birleşince, 123.4 ppi (inç başına piksel) piksel yoğunluğu ile yüksek keskinlik ve ayrıntıyı garantiliyor, bu da standart 24 inçlik Full HD ya da 27 inçlik QHD ekranlarınkinden çok daha yüksek bir değer. Yüksek piksel yoğunluğu ve yerden tasarruf eden tasarımı, masa alanından ödün vermeden sürükleyici bir oyun deneyimi arayan oyuncular için modelin ideal bir tercih olmasını sağlıyor.

Q24G2A/BK, çoklu monitör kurulumlarına uygun ince çerçevelere ve kullanıcıların kendileri için en mükemmel ergonomik konumu bulmalarını sağlayan, yüksekliği ayarlanabilir bir ayağa sahip. IPS paneli ise 178°/178° geniş görüntüleme açıları sağlayarak, doğrudan olmayan açılardan bile rahat bir görüntüleme deneyimini vadediyor. %108.7 sRGB gam kapsamı ile, bu monitör zengin, canlı ve doğru renkler sunarak monitörün gaming ve aynı zamanda yaratıcı çalışma için de uygun olmasını sağlıyor.

AOC GAMING Q24G2A/BK

Küçük bir pakette hız dolu gaming

Hızlı tepki verebilen bir IPS paneli ile donatılmış Q24G2A/BK modelinin 1 ms (MPRT) tepki süresi, herhangi bir hayalet görüntü ya da hareket bulanıklığı olmadan hız dolu oynanabilirliğin üstesinden gelmeyi garanti eder. Monitörün 350 cd/m² pik parlaklığı, çeşitli aydınlatma koşullarında canlı ve net görseller üretir. NVIDIA G-SYNC Compatible (uyumlu) bir monitör olan Q24G2A/BK, azaltılmış girdi gecikmesi ile akıcı, yırtılma olmayan bir gaming’i garanti eder ve tutarlı ve keyifli bir deneyim sağlar.

AOC’nin G-Menu yazılımına sahip olması sayesinde monitörün renk değerlerini, hız aşırtma seçeneklerini (overdrive) ve diğer oyun ayarlarını değiştirmek için kolay erişim sağlanır. Bu ayarlar arasında, aydınlık ve gölge düzeylerini ayarlamak için Shadow Control (Gölge Kontrolü), gece geç saatte rahat kullanım için Low Blue Mode (Düşük Mavi Işık Modu), her durumda tam olarak hedef almak için bir artı gösterge katmanı olan Dial Point ve saniye başına düşen o anki kare bilgisini görüntülemek için Frame Counter (Kare Sayacı) bulunmaktadır.

AOC GAMING Q24G2A/BK, Mayıs 2023’ten itibaren 285 USD + KDV fiyatından satışa sunulacak.