Anasayfa Haber Apple, WWDC23 Power Up Çalma Listesini Yayınladı

Apple, WWDC23 Power Up Çalma Listesini Yayınladı

WWDC23 Power Up

Apple, Twitter üzerinden önümüzdeki hafta başlayacak olan WWDC 2023 geliştirici konferansı etkinliği öncesinde yeni bir tanıtım yayınladı ve “Yeni bir çağ başlıyor” ifadesini kullandı. Bununla da kalmayan Apple, Apple Music abonelerine sunulan yeni bir WWDC23 Power Up çalma listesi paylaştı.

Resmi çalma listesi Dua Lipa, Post Malone, Miley Cyrus, Coi Leray, The Jonas Brothers, Ed Sheeran ve daha birçok sanatçıdan 25 şarkı içeriyor. Çalma listesinin toplam uzunluğu ise 1 saat 15 dakika.

WWDC 2023, 5 Haziran Pazartesi TSİ 20:00’de başlayacak. Apple’ın iOS, iPadOS, macOS, tvOS yazılımları için güncellemelerinden bahsetmesi beklenirken, uzun zamandır beklenen karma gerçeklik başlığının da ortaya çıkarabileceğine dair söylentiler var.

Başlık dışında Apple’ın konferans sırasında 15 inç MacBook Air’i de duyurması bekleniyor. Şirket ayrıca M2 Max ve henüz duyurulmamış M2 Ultra yongaları içeren birden fazla masaüstü Mac’i de tanıtabilir. Konferans sırasında şirketin 2023 Apple Tasarım Ödülleri’nin kazananlarını da açıklayacağını belirtelim.