Anasayfa Haber Galaxy Unpacked Etkinliğinin Güney Kore’da Yapılacağı Doğrulandı

Galaxy Unpacked Etkinliğinin Güney Kore’da Yapılacağı Doğrulandı

Galaxy Unpacked'in Gerçekleştirileceği Yer, Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'in Tanıtılacağı Yer Doğrulandı

Samsung’un Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip5’i tanıtmak için Galaxy Unpacked etkinliğini ABD veya Avrupa yerine Güney Kore’de düzenleyeceğine dair söylentiler vardı. Samsung’un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin Güney Kore’de düzenleneceğini resmen teyit etmesiyle bu söylentilerin doğru olduğu ortaya çıktı.

Bu doğrulama Samsung DX’in Küresel Pazarlama Merkezi Başkanı Lee Young-hee’den geldi. Lee Young-hee, Galaxy Unpacked etkinliğinin Güney Kore’nin Seul kentinde düzenleneceğini söyledi ve Güney Kore’de düzenlenmesinin nedeni sorulduğunda “Çünkü Kore anlamlı ve önemli” dedi.

Lee Young-hee Galaxy Unpacked etkinliğinin ne tarihini ne de tam lokasyonunu açıkladı, ancak söylentiler 26 Temmuz’da Seul Gangnam-Gu’daki COEX’te gerçekleşeceğini gösteriyor.

Samsung’un bu Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch 6 serisi ile birlikte Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Koreli şirketin bu etkinlikte karma gerçeklik (MR) başlığını tanıttığını da görebilmemiz mümkün ancak bu konuda pek bir detay yok.