Anasayfa Haber Bülten TP-Link Tapo Robot Süpürge Modelleri Tanıtıldı

TP-Link Tapo Robot Süpürge Modelleri Tanıtıldı

tp-link tapo robot süpürge

Akıllı ev çözümleri pazarında kaliteli ve uygun fiyatlı çözümleriyle yer alan TP-Link Tapo, ürün çeşidini artırıyor. Akıllı priz, akıllı ampul, ışık şeritleri, güvenlik kameraları, hareket ve kapı-pencere sensörü ürünlerine şimdi de akıllı robot süpürgeler eklendi. Dört model robot süpürge geliştiren Tapo’nun iki modeli Haziran ayı içinde Türkiye’de satışa sunuluyor.

Kolay kullanım ve kolay yönetimi ilke edinen Tapo, robot süpürgeleri de bu ilke doğrultusunda geliştiriyor. Giriş seviyesi modeli olan RV10 Plus ve RV30 serisinde üç farklı model ile ilk aşamada dört model süpürge üretildi. RV30 serisinde RV30RV30 Plus ve RV30C Slim modelleri yer alıyor. Tüm Tapo ürünleri gibi Tapo uygulaması üzerinden kolayca kurulup yönetilen robot süpürgeler, istendiğinde diğer Tapo akıllı ev çözümleriyle birlikte programlanarak çalıştırılabiliyorlar. Örneğin, kapı kapandığında süpürge aktif olsun gibi farklı senaryolar üretilerek tüm Tapo ürünleri birbirlerini tetikleyici olarak görev yapabiliyor.

Üç modelde (RV10 Plus hariç)  Lidar ve Gyro çiftli navigasyon sistemi bulunuyor. Bu sayede evin haritası kısa sürede çıkarılabiliyor. Atlamalar ve temizliğin tekrarlanması önleniyor; karanlıkta dahi süpürgeler başarılı bir şekilde temizlik yapabiliyor.

Tüm modeller sesle uzaktan yönetilebiliyor. Hem vakum hem paspas işlevi olan Tapo robot süpürgeler, büyük toz torbasına sahip. HEPA filtreleme sayesinde küçük alerjenleri de yakalayabiliyor ve evleri çok daha temiz hale getiriyorlar.

İnce gövdeye sahip, dar alanlara rahat girebilecek robot süpürge arayanlar için RV30C Slim modeli geliştirilmiş durumda. 7.8 cm yüksekliğindeki ürün, baza, dolap altı gibi dar alanları rahatlıkla temizleyebiliyor.

Farklı ihtiyaca uygun modeller ile robot süpürge pazarına adım atan TP-Link Tapo, RV10 Plus modelini Türkiye’de satışa sundu; RV30 modeli ise Haziran ayı sonunda satışa sunulacak. RV30 Plus ve RV30C Slim modelleri de daha sonraki aylarda gelecek.

Robot süpürgelerin yanı sıra farklı akıllı ev çözümlerini de bu yıl içinde pazara sunacak olan TP-Link, Tapo serisiyle evleri gerçek anlamda akıllı hale getirmeyi hedefliyor.