Anasayfa Haber Ubisoft’un Rocksmith+ Gitar Öğrenme Uygulaması Apple ve Android Cihazlara Geliyor

Ubisoft’un Rocksmith+ Gitar Öğrenme Uygulaması Apple ve Android Cihazlara Geliyor

Ubisoft'un Rocksmith+ Gitar Öğrenme Uygulaması Sonunda Apple ve Android Cihazlara Geliyor
Ubisoft'un gitar öğrenme uygulaması mobil cihazlarda

Ubisoft, Rocksmith+ adlı gitar öğrenme uygulamasını bu hafta mobil cihazlara getiriyor. Uygulama, bilgisayarlara gelmesinden dokuz ay sonra, 9 Haziran’da iOS ve Android için kullanıma sunulacak. Şirket daha önce mobil uygulamanın geçen sonbaharda geleceğini söylemişti. Bu arada Ubisoft Xbox ve PlayStation versiyonlarının ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda herhangi bir açıklama bulunmadığını belirtelim.

Rocksmith+ insanların elektro, akustik ya da bas gitar çalmayı öğrenmelerine yardımcı olan bir uygulama. Özellikleri arasında nota algılama, gerçek zamanlı geri bildirim ve pratik araçlar yer alıyor. Şu anda kütüphanede 6.000’den fazla şarkı var ve her ay daha fazlası ekleniyor.

Abonelik sistemi ile çalışan uygulamanın Türkiye fiyatı henüz belli değil ama bir haftalık deneme süresi mevcut.

Ubisoft ayrıca iOS ve Android için ücretsiz bir gitar akort uygulaması da sunuyor. Enstrümanınızı doğrudan bağlayabilir veya akort ayarınızdan emin olmak için mobil cihazınızın mikrofonunu kullanabilirsiniz. Uygulama, 30’dan fazla ön ayara sahip olması sayesinde çeşitli standart dışı akortları denemenize yardımcı olabilir.