Anasayfa Haber Ubisoft Hesabınızı Artık GeForce NOW’a Bağlayabilirsiniz

Ubisoft Hesabınızı Artık GeForce NOW’a Bağlayabilirsiniz

Ubisoft Artık Geforce Now'da

NVIDIA, yaptığı bir basın açıklamasında yeni entegrasyon özelliğini duyurdu. Bu entegrasyonla birlikte Ubisoft hesabınızı GeForce NOW ile ilişkilendirirseniz Ubisoft Connect ve Steam kütüphanelerindeki desteklenen GeForce NOW oyunlarını otomatik olarak senkronize edeceğini ve böylece oyuncuların oyunları daha hızlı bulmalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.

Bu özellik, Ubisoft Store ve Epic Store üzerinden satın alınan ve desteklenen tüm oyunlar için geçerli olacak. Ubisoft ve GeForce NOW hesaplarınızı bağlamak için desteklenen herhangi bir cihazda GeForce NOW uygulamasını açın, ayarlara girip, ‘Bağlantılar’a gidin ve ardından Ubisoft’un yanındaki ‘Bağlan’ düğmesine basın. Bu, internet tarayıcınızda Ubisoft hesabı giriş sayfasını açacaktır.

Televizyonlarında GeForce NOW uygulamasını kullanan kişiler, giriş sayfasını açmak için akıllı telefonlarıyla tarayabilecekleri bir QR kodu görecekler. Ayrıca aynı sayfadaki ‘Bağlantıyı Kaldır’ seçeneğini seçerek iki hesabın bağlantısını istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.