Anasayfa Haber Gotik Canavar Oyunu “South of Midnight” Duyuruldu

Gotik Canavar Oyunu “South of Midnight” Duyuruldu

south of midnight çıkıyor

Compulsion Games, büyü, canavarlar ve blues çalan dev iskeletlerden oluşan özgün bir dünyada geçen üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu South of Midnight adlı yeni bir projeyle geri döndü. Oyunun ilk fragmanı, karanlık bir rıhtımda ölümsüz bir hayaletle anlaşmaya çalışan Hazel adlı genç bir kadın olan kahramanı tanıtan sinematik bir kesit sunuyor. Hazel bir canavarı avlıyor ve parlak büyüler kullanabiliyor.

South of Midnight Xbox Series X/S ve bilgisayarlar için geliştiriliyor ve lansman gününde Game Pass’e de gelecek. Compulsion Games, We Happy Few ve Contrast’ın arkasındaki Kanadalı stüdyo ve 2018 yılında Xbox tarafından satın alınmıştı.

South of Midnight, Amerika Birleşik Devletleri’nin güneyindeki kurgusal bir kasabada geçiyor ve büyülü gerçekçilikle bezenmiş.

Hazel’in uyguladığı büyünün adı Weaving ve oyunun ana mekaniğini temsil ediyor, savaşmak ve dünya çapında seyahat etmek için kullanılıyor. Hazel; küçük, kurgusal Prospero kasabasından bir “koruyucu” ve onun görevi sadece Güney’deki doğaüstü yaratıkları avlamak değil, aynı zamanda canavarların gelmesine izin veren gerçeklikteki yırtıkları onarmak.