Anasayfa Haber WhatsApp Beta Windows Uygulamasına Ekran Paylaşma Özelliği Geldi

WhatsApp Beta Windows Uygulamasına Ekran Paylaşma Özelliği Geldi

Windows WhatsApp Beta 2.2322.1.0 Ekran Paylaşma

Microsoft Store’daki en son WhatsApp Beta sürümü, bazı beta test kullanıcılarına görüntülü görüşme sırasında ekran paylaşma olanağı getiren 2.2322.1.0 güncellemesini aldı.

Şu an için kısıtlı sayıda kullanıcıya sunulan seçenek sizde açıldıysa herhangi bir görüntülü arama sırasında ekranın alt kısmında bir seçenek göreceksiniz. Özelliğin Microsoft Teams’e benzer şekilde çalıştığını da belirtelim. Ekran paylaşma, tüm masaüstünün veya belirli bir pencerenin görüntüsünü tüm katılımcılar ile paylaşmanıza izin veriyor.

Bu özellik daha önce Android beta kanalına geçen ay yayınlanan 2.23.11.19 sürümü ile eklenmişti. Güncelleme, cihaza ve görüşmedeki katılımcı sayısına bağlı olarak birkaç sınırlamayla Android cihazlarda ekran paylaşımını aktif etmişti. Öte yandan, Windows sürümünün bu sınırlamalardan herhangi birine sahip olup olmayacağı belli değil.

Ekran paylaşımı, şu anda sınırlı bir kapasiteyle beta test kullanıcılarına sunuluyor. Bununla birlikte, bazı şanslı kullanıcılar, seçeneğin WhatsApp’ın en son kararlı sürümünde kendilerine sunulduğunu bildiriyor.