Anasayfa Haber Instagram Notlarına Müzik ve Çeviri Eklenebilecek

Instagram Notlarına Müzik ve Çeviri Eklenebilecek

Instagram'daki Notlarınıza Artık Müzik ve Çeviri Koyabileceksiniz
Instagram

Görünüşe göre Meta’nın Instagram’a bağlanan tam teşekküllü bir Twitter alternatifi yolda.  Instagram’ı kendi Notlar özelliği artık müzik ve çeviriyi desteklediği için bir geliştirme alıyor. Meta CEO’su Mark Zuckerberg güncellemeyi Instagram yayın kanalında duyurdu.

Aralık ayından bu yana Notlar özelliği, kullanıcıların profillerinde metin ve emoji içeren kısa durum güncellemelerini paylaşmalarına olanak tanıyordu. Takipçiler bu mini mesajları gelen kutusunda görebiliyorlar. Meta, notlarınıza müzik eklemenin kendinizi ifade etmenize yardımcı olacağını söylemekte ve bir şarkının 30 saniyelik bir bölümünü başlıkla birlikte ekleyebilmenize artık izin veriyor.

Geliştirme sadece müzikten ibaret değil. Ayrıca bir dokunuşla notları çevirebileceksiniz. Eğer arkadaşlarınızdan biri notlarını sizin iyi bilmediğiniz bir dilde yazıyorsa bu kullanışlı olabilir.

Meta, birçok gencin Notes’u benimsediğini söylüyor. Son üç ay içinde 100 milyondan fazla genç hesaplarında bir not paylaştı. Müzik ve çeviri özellikleri muhtemelen gençlerin hoşuna gidecek.

Instagram Notlar Çeviri Özelliğine Bir Örnek