Anasayfa Haber Whatsapp’a Çoklu Hesap Desteği Geliyor

Whatsapp’a Çoklu Hesap Desteği Geliyor

Whatsapp'a Çoklu Kullanıcı Desteği Gelecek
whatsapp

Düzenli olarak birden fazla WhatsApp hesabı kullanan kişilerden biriyseniz, bu yeni beta güncellemesi ilginizi çekecektir. WABetaInfo’nun haberine göre, mesajlaşma uygulamasının Android uygulaması için aynı cihazdaki profiller arasında geçiş yapmanızı sağlayacak bir güncelleme üzerinde çalışılıyor.

Bu özellik, tıpkı Meta’nın sahip olduğu diğer uygulama Instagram’daki hesap değiştirme gibi çalışacak.

Yeni hesaplardan elbette istediğiniz zaman çıkış yapılabileceksiniz. Çoklu hesap desteği, farklı iş ve kişisel numaralarınız varsa veya kanallar gibi geleceği beklenen son sosyal medya merkezli WhatsApp özelliklerini denemek istiyorsanız avantajlı olabilir.

Bu güncelleme, takipçilerinize fotoğraf ve anket gibi yayınlar göndermenize olanak tanıyor. Benzer şekilde, WhatsApp’ın Instagram ya da Twitter’da olduğu gibi, telefon numaralarına sahip olmadan kişileri bulmanızı sağlayacak bir kullanıcı adı özelliği üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Tek bir cihazdan hesaplar arasında ne zaman geçiş yapabileceğinize dair resmi bir tarih yok. Yayınlandığında çoklu hesap desteğinin yaygınlaşmasını bekleyebiliriz.