Anasayfa Haber Bülten Steam NEXT Fest’te Ücretsiz Oyunlarla RTX ve DLSS Deneyimi

Steam NEXT Fest’te Ücretsiz Oyunlarla RTX ve DLSS Deneyimi

Steam NEXT Fest

Steam NEXT Fest vakti geldi çattı! GeForce oyuncuları festival bitmeden önce bazı ücretsiz demolar üzerinden RTX teknolojilerini deneyimleyebiliyor.

DLSS 2 ile Demoları Keşfedin

2023 Haziran ayındaki NEXT Fest, 19 Haziran 20:00’dan 26 Haziran 20:00’a kadar sürecek. NEXT Fest’de NVIDIA DLSS 2 uyumlu şu oyunlar yer alacak:

Steam Next Fest – Haberler, Demolar ve Daha Fazlası

Next Fest: Haziran 2023, hayranların istedikleri oyunların demolarını deneyip geliştiricilerle muhabbet ederken, aynı zamanda canlı yayınlar izleyebilecekleri ve Steam’de çıkacak oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri, birkaç güne yayılan bir kutlama. Geliştiriciler, Next Fest sayesinde oyunculardan oyunlarına dair geri bildirimler alabilirken oyunlarının Steam’de çıkacağı güne hazırlık olarak kitlelerini oluşturabilme fırsatı yakalayacaklar.

  • Demoları Deneyin: Herhangi bir oyunun üstüne geldiğinizde oyunun oynanabilir demosunu indirmek için bir tuş bulacaksınız. Hemen deneyin! İstediğiniz hepsini deneyebilirsiniz.
  • Canlı Yayınları İzleyin: Festival sayfasının en başında canlı yayın tarihlerini göreceksiniz. Çoğunlukla istediğiniz oyunun yapımcı ekibini oyunu oynarken ve sorularınızı yanıtlarken bulacaksınız. Canlı yayının altındaki chat ikonuna tıklayarak chat penceresini açabilir ve muhabbete siz de dahil olabilirsiniz.
  • Sevdiğiniz Oyunları İstek Listenize Ekleyin: Çıkışından haberdar olmak istediğiniz bir oyun mu var? Herhangi bir oyunun üstüne geldiğinizde sağ en üst köşede istek listenize ekleme tuşunu göreceksiniz. Bu sayede oyun çıktığı zaman email yoluyla haberdar olabilirsiniz.