Anasayfa Haber Her Telefonu Uyduya Bağlayan Motorola Defy Satellite Link Satışa Sunuldu

Her Telefonu Uyduya Bağlayan Motorola Defy Satellite Link Satışa Sunuldu

Her Telefonu Uyduya Bağlayan Motorola Defy Satellite Link Satışa Sunuldu
Motorola Defy Satellite Link

Şubat ayında duyurulan Motorola Defy Satellite Link oldukça benzersiz bir aksesuar ve nihayet ABD’de satışa sunuldu. Bluetooth aracılığıyla iOS veya Android cihazınıza bağlanıyor ve uydu bağlantısı sağlıyor.

Apple’ın geçtiğimiz yıl iPhone 14 ailesiyle birlikte Uydu Üzerinden Acil SOS hizmetini piyasaya sürmesi sayesinde telefonlarda uydu bağlantısı son zamanlarda popüler bir konu haline geldi.

Gelin ve görün ki Motorola Defy Satellite Link hangi telefona sahip olduğunuzla ilgilenmiyor. Ayrıca sadece acil durumlar için de değil, aralarında seçim yapabileceğiniz birden fazla plan var ve bir yıllık Essentials mesajlaşma planı ile birlikte geliyor.

Essentials mesajlaşma planı ise her ay uydu üzerinden gönderilen 30 çift yönlü mesaj sağlıyor. Diğer planlara bakılırsa ayda 400 mesaja kadar çıkabilen de mevcut.

Defy Satellite Link toza ve suya dayanıklılık için IP68 ve düşmelere karşı MIL-SPEC-810H sertifikasına sahip. Cihaz 30 dakika boyunca 1,5 metre suda bekleyebiliyor ve 2 metreden çelik üzerine düşme durumunda mukavemet gösteriyor.

85x62x11.2mm boyutlarında ve 70 gram ağırlığında olan cihaz GPS, Glonass, Galileo ve Beidou kullanıyor. 600 mAh bataryasıyla birlikte dört gün boyunca açık kalabiliyor. Cihaz B&H’den 150 $’a satın alınabiliyor ve çok yakında Amazon’da da satışa sunulacak.