Anasayfa Haber Snapdragon 6 Gen 1 Yonga Setli Honor X50, Benchmark Testine Girdi

Snapdragon 6 Gen 1 Yonga Setli Honor X50, Benchmark Testine Girdi

Honor X50 Benchmark Testlerine Göre CPU Performansı Oldukça Etkileyici
Honor X50

Snapdragon 6 Gen 1 yonga seti ile gelecek olan Honor X50, 5 Temmuz’da piyasaya sürülecek. Telefon AnTuTu ve Geekbench benchmark testlerinden geçerek yonga seti platformu hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkardı.

Sızıntıyı yapanlar Snapdragon 778G+ ile aynı seviyede olacağını iddia ediyor ancak son testlere göre rakamların Dimensity 7050 ile çalışan cihazlara yakın olduğu ve büyük bir farkla çok çekirdekli CPU performansının çok daha iyi olduğunu gösteriyor.

Honor X50 AnTuTu ve Geekbench Benchmark Testleri
Honor X50 AnTuTu ve Geekbench

Qualcomm, Snapdragon 6 Gen 1’i Snapdragon 695’e göre bir evrim olarak piyasaya sürdü ve hesaplama performansında %40’lık bir sıçrama yakaladı. Ayrıca %35 daha iyi grafik performansı sunulduğunu da belirtmek gerek. Hem Geekbench hem de AnTuTu sonuçlarına baktığımızda Realme 11 Pro ile aşırı derecede benzediğini görüyoruz.

Honor, X50’nin büyük bir ekrana, devasa bir bataryaya ve X serisi için şimdiye kadarki en güçlü RAM ve depolama kombinasyonuna sahip olacağına söz verdi. Fiyatının yaklaşık olarak 220 $’dan başlayacağı söyleniyor ancak bunun 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı varyantı için olduğunu söylemek zor.