Anasayfa Haber Bülten Zyxel, HoReCa Endüstrisi İçin Ağ Çözümleri Üretiyor

Zyxel, HoReCa Endüstrisi İçin Ağ Çözümleri Üretiyor

Zyxel HoReCa Endüstrisi İçin Ağ Çözümleri

Zyxel Networks, son birkaç yıl içinde, konaklama çözümleriyle dünya genelinde 7 bin otele ve 26 bin otel odasına güçlü ağ desteği sağladı. Milyonlarca misafire ağ deneyimi ulaştıran Zyxel Networks, işletmelerin daha kuvvetli müşteri bağlılıkları yaratmasına yardımcı oldu.

WiFi, günümüzde müşteriler ve seyahat edenler için en çok arzu edilen hizmet haline geldi. Bu nedenle, ağları güçlendirmek oteller, restoranlar, kafeler (HoReCa) ve küresel turizm endüstriyle birlikte büyümek isteyen işletmeler için önemli bir konu haline geldi. Küresel turizm endüstrisindeki büyümenin, 2023 ve 2024 yılları süresince çift hanelere ulaşması bekleniyor.

Kolay yönetim, memnun misafirler

Turizm endüstrisinde, ağ yöneticileri genelde birden fazla oda ve konumda ağları yönetmek zorunda kalıyorlar. Zyxel’in Nebula çözümü, ağ yöneticilerine güçlü, kolay ve ölçeklenebilir bir çözüm sunarak ağları tek bir ara yüzden yönetmelerine imkan tanıyor. Nebula’nın merkezi yönetimi, yöneticilerin ağ sorunlarına ve müşteri taleplerine daha hızlı yanıt vermelerini sağlayarak müşteri memnuniyetini artırıyor.

Kapsamlı bulut tabanlı ürün portföyü; WiFi 6/6E AP’ler, multi gigabit L3/L2/masaüstü switch’ler, firewall’lar ve 5G mobil router’lar da dahil olmak üzere 100 farklı model içeriyor. Tüm bu modeller birkaç dakika içinde başlatılabiliyor ve tek bir platformdan merkezi olarak yönetilebiliyor.

Zyxel’in ağ çözümlerinin etkisi, beş yıldızlı otellerde, tatil köylerinde, zincir otellerde, butik otellerde, pansiyonlarda, küresel fast-food restoranlarında, kafelerde, yemek hizmeti sağlayan işletmelerde ve daha birçok noktada görülüyor. Örneğin, Antalya’daki Adalya Elite Lara, Balıkesir’deki Adrina Termal Health & Spa Hotel ve Aydın’daki Atlantique Holiday Club Zyxel’in bulut destekli ağ çözümleriyle güçleniyor.

Zyxel HoReCa Endüstrisi İçin Ağ Çözümleri

Adalya Elite Lara Bilgi İşlem Müdürü Kaan Özkan, “Sektör deneyimi ve uzmanlığı ile ağ altyapımızı en yeni teknolojileri bünyesinde barındıran Zyxel ürünleri ile yeniledik. Tüm süreçleri hızlı ve eksiksiz bir şekilde başarı ile tamamlanan proje sonrasında, otelimizin altyapısı Nebula ile tek bir merkezden yönetilebilir hale getirildi.”

Adrina Termal Health & Spa Hotel IT Müdürü Abdullah Saraçoğlu, “Zyxel’in access point çözümleri kullanılarak otelimizin ağ alt yapısı tamamen yenilendi ve bulut tabanlı ağ yönetim çözümü Nebula platformu ile tek bir merkezden yönetilebilir hale getirildi. Yeni ağ altyapısı ile misafirler ve personel otel genelinde geniş alana yayılmış yaşam alanında 7/24 hızlı ve kesintisiz internete ulaşabiliyorlar.” dedi.

Zyxel Networks Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Crowley Wu, “Zyxel’in Nebula çözümü, sınırlı IT personeli ve talepkar misafirlerin zorluklarıyla başa çıkmak isteyen HoReCa endüstrisindeki işletmelere yardımcı olmak için muhteşem bir araç. Nebula, ağ yönetimindeki karmaşıklığı ortadan kaldırarak, işletmelerin turizm sektöründeki yükselişi yakalamalarını sağlıyor. Böylece, işletmeler misafirlerine olağanüstü hizmetler sunabiliyorlar.