Anasayfa Haber Samsung, Windows Quick Share Dosya Aktarma Uygulamasını Genele Açıyor

Samsung, Windows Quick Share Dosya Aktarma Uygulamasını Genele Açıyor

Samsung, Windows Quick Share Dosya Aktarım Uygulamasını Bütün Laptop'lara Getiriyor
Quick Share Uygulamasını Kullanan Birisi

Samsung, dosya paylaşım uygulaması Quick Share‘ı bütün dizüstü bilgisayarlarla çalışacak şekilde güncelledi. Uygulama halihazırda Samsung kullanıcılarının akıllı telefonları, Galaxy Tabletleri ve Galaxy Book dizüstü bilgisayarları arasında fotoğraf, video ve belge aktarmalarına olanak tanıyor.

Diğer markaların Windows PC’leri için destek Quick Share v1.4.40 güncellemesinin bir parçası olarak sunuldu. Bununla birlikte, Quick Share’in resmi açıklamasında yalnızca Windows PC’niz Intel Wi-Fi ve Bluetooth kartlarını içeriyorsa çalışacağı belirtildiği için bazı sınırlamalar mevcut.

Microsoft Store’daki açıklamaya göre, uygulamayı kullanabilmeniz için bilgisayarınızda en az Windows 10 2004 (veya üstü), Intel Bluetooth Driver v22.50.02 ve Intel Wi-Fi Driver v22.50.07 bulunması gerekiyor. Diğer ağ kartları için desteğin ne zaman ekleneceği konusunda bir bilgi yok.

Yine de bir Android akıllı telefonunuz varsa ve Windows PC’nize kablosuz olarak dosya aktarmak istiyorsanız, Microsoft’un Phone Link’i ve Google’ın Nearby Share’i gibi alternatif yöntemleri kullanabilirsiniz. Ancak Windows için Nearby Share’in şu anda beta aşamasında olduğunu, Windows 10 ve Windows 11’in 64 bit sürümleriyle çalıştığını unutmayın. Son olarak akıllı telefonunuzun minimum Android 6.0 sürümüne sahip olması gerektiğini belirtelim.