Anasayfa Haber Bülten Güç Adaptörüne İhtiyaç Duymayan Projeksiyon Cihazı: ViewSonic LS610WH

Güç Adaptörüne İhtiyaç Duymayan Projeksiyon Cihazı: ViewSonic LS610WH

ViewSonic LS610WH Projeksiyon Cihazı

ViewSonic, LED projeksiyon cihazı alanında geliştirdiği teknolojilerle çıtayı her zaman üst seviyede tutmayı hedefliyor. ViewSonic’in kurumsal ve eğitim sektörüne yönelik, lambasız yüksek parlaklıklı WXGA projeksiyon cihazı LS610WH’in lambasız ışık kaynağı, daha çevreci bir ortam için gelişmiş sürdürülebilirlik imkânı sunuyor.

3. nesil LED teknolojisini benimseyen WXGA projeksiyon cihazı LS610WH; zehirli cıva kullanımını önlerken, sık lamba değiştirme maliyetiyle beraber iş gücünü azaltıyor ve toplam sahip olma maliyetini de düşürüyor. Lambasız ışık kaynağı ile daha çevreci bir ortam için gelişmiş sürdürülebilirlik sağlayan LS610WH; toplantı odası, sınıf veya başka herhangi bir ortamda parlak ve canlı görüntüler için daha geniş bir renk gamı sunuyor. Anında açma/kapama ile kullanım verimliliğine, Y/D keystone ve 4 köşe ayarı ile kolay görüntü ayarına ve esnek uygulamalar için 360° eğim açısı projeksiyonuna sahip olan cihaz; ayrıca kapsamlı LAN kontrolü ile çoklu cihaz yönetimini kolaylaştırıyor ve Crestron, AMX, Extron, PJ Link, ATEN ve ViewSonic’in vController’ı ile uyumlu çalışıyor.

“Servis merkezine giden yolculuklara son verin”

60.000 saat boyunca sürekli olarak etkileyici parlaklık sunan projeksiyon cihazı zamandan, insan gücünden ve bakım için paradan tasarruf sağlarken daha çevreci ve daha sürdürülebilir bir gelecek sağlıyor. OSRAM’ın Ostar Projection Power LED teknolojisini benimseyen LED projeksiyon cihazı; 3.000.000:1 gibi aşırı yüksek kontrast oranıyla loş veya aydınlık ortamlarda parlak ve ayrıntılı görüntülere olanak tanıyor.

ViewSonic LS610WH Projeksiyon Cihazı

Dizüstü bilgisayarınızla ve USB kablo bağlantısı aracılığıyla yazılımı kolayca güncel tutarak servis merkezine giden yolculuklara son veren LS610WH, dahili 5V/1.5A USB çıkışı, HDMI kablosuz dongle’lara uygun şekilde güç sağlayarak multimedya içeriği akışı sırasında ayrı güç adaptörlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Tozun termal sisteme girmesini ve termal sistemi etkilemesini önleyen gelişmiş sızdırmaz optik motorla kristal netliğinde görüntü kalitesi ve ürün ömrünü korumak mümkün.

ViewSonic LS610WH Projeksiyon Cihazı Özellikleri

  • Her ortamda parlak görüntüler sunan 4.000 ANSI Lümen
  • En iyiyi sunmak için geniş renk gamı
  • USB Tip A Güç Kaynağı
  • Daha fazla sürdürülebilirlik için 3. nesil LED teknolojisi
  • Bakım gerektirmez: 60.000 saatlik ışık kaynağı ömrü ve daha az güç tüketimi
  • Kullanım kolaylığı: anında açma/kapama, Y/D keystone ve LAN kontrolü