Anasayfa Haber Apple Watch SE 3 2024’te Satışa Çıkabilir

Apple Watch SE 3 2024’te Satışa Çıkabilir

Apple Watch SE 3 2024

Apple tarafından yeni iPhone 15 serisinin ve Apple Watch Series 9‘un Eylül ayında duyurulması bekleniyor. Öte yandan şirketin bu yıl Apple Watch SE 3 akıllı saatini tanıtması beklenmiyor.

Mark Gurman en son Power On haber bülteninde, Apple’ın potansiyel olarak iPhone 16 serisiyle birlikte Apple Watch SE 3’ü önümüzdeki yıl piyasaya süreceğini belirtiyor. Giyilebilir cihazın, yükseltilmiş dahili parçalar ve tasarımda potansiyel olarak küçük değişikliklerle gelmesi bekleniyor. Bu yıl şirketin yükseltilmiş Apple Watch Ultra ile birlikte Apple Watch Series 9’u duyurması bekleniyor.

Apple Watch Series 9, aşağı yukarı aynı tasarıma sahip olacak ancak dahili parçalarla birlikte önemli değişiklikler geliyor. Daha önce Apple’ın bu yıl A15 Bionic çipi temel alan S9 çipini tanıtacağı bildirilmişti. Bunun anlamı, işlemciden çok daha iyi hesaplama ve grafik performansı elde edeceğiniz ve çipin tek başına mevcut modellere kıyasla büyük bir yükseltme olduğu anlamına geliyor.

Apple Watch Series 8’in içinde çok güçlü bir S8 yongası var ancak Series 6’daki S6 yongasından bu yana önemli bir değişim yaşanmadı. Bu yıl ise performans sıçramaları ile karşılaşacağız gibi gözüküyor. Apple Watch SE 3’ün nispeten daha ucuz bir model olduğu için önümüzdeki yıl S10 yerine S9 çipini barındırmasını beklediğimizi de belirtelim.