Anasayfa Haber Star Wars Jedi: Survivor, Xbox One ve PlayStation 4’e de Geliyor

Star Wars Jedi: Survivor, Xbox One ve PlayStation 4’e de Geliyor

Star Wars Jedi: Survivor Xbox One PlayStation 4

Electronic Arts tarafından bu yılın başlarında mevcut nesil platformlara gelen Star Wars Jedi: Survivor şimdi de Xbox One ve PlayStation 4 yolunda.

Electronic Arts CEO’su Andrew Wilson, şirketin birinci çeyrek kazanç toplantısı sırasında planları açıkladı. Bu, şirketin orijinal mevcut nesil konsolu ve yalnızca PC sürüm stratejisinden büyük bir değişiklik olmasıyla göze çarpıyor. Geliştirici Respawn Entertainment, Jedi: Survivor’ın piyasaya sürülmesinden önce eski konsolları atlamanın, temel olarak kullanılan daha iyi donanım sayesinde oyun sistemlerini, ortamları ve görselleri daha ayrıntılı hale getirmesini sağladığını söylemişti.

Wilson, kazanç toplantısı sırasında, “Bu efsanevi marka ve topluluk talebinin gücü sayesinde, geliştirme ekibimiz bu Jedi deneyimini PlayStation 4 ve Xbox One’a taşımayı taahhüt etti.” dedi.

Öte yandan bu sürümler hakkında detay verilmiş değil. Bu nedenle Jedi: Survivor’ın Xbox One ve PlayStation 4’te ne kadar farklı bir deneyim sunacağı ve nasıl bir performans sunacağı bilinmiyor.