Anasayfa Haber Xiaomi Redmi Watch 3 Active Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Xiaomi Redmi Watch 3 Active

Xiaomi Hindistan’da düzenlediği etkinlikte başta Redmi 12 5G olmak üzere birçok ürün tanıttı. Bu cihazların yanında giyilebilir olarak Redmi Watch 3 Active modeli de tanıtıldı. Watch 3 Active, 1,83″ boyutunda, 240 x 280 piksel çözünürlüğe ve 450 nit parlaklığa sahip LCD ekranla geliyor. Saatin yan tarafında tek bir düğme bulunurken kalp atış hızı ve SpO2 sensörleri alt kısma konumlandırılmış.

Şirket saatte kullanılacak kayışların malzemeye metalik bir his veren NCVM kaplama ile üretildiğini belirtti. Bunun yanında saatte 5ATM’ye kadar su geçirmezlik ve 100’den fazla spor modu olduğunun altını çizelim. Xiaomi Redmi Watch 3 Active, üç renk seçeneğiyle geliyor ve 200’den fazla saat kadranı sunuyor.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active EkranWidget’lar 50’den fazla farklı kombinasyonla daha fazla özelleştirme sağlıyor. Batarya tarafında ise 12 günlük bir kullanım vaat eden 289 mAh’lık bir pil öne çıkıyor. Son olarak cihazın 3 Ağustos’tan itibaren satışa sunulacağını ekleyelim. Peki siz Xiaomi Redmi Watch 3 Active hakkında ne düşünüyorsunuz?