Anasayfa Haber CORSAIR, Özelleştirilebilir K70 MAX Klavye ve HS80 MAX Kulaklığını Duyurdu

CORSAIR, Özelleştirilebilir K70 MAX Klavye ve HS80 MAX Kulaklığını Duyurdu

CORSAIR K70 MAX
CORSAIR K70 MAX

CORSAIR, özelleştirilmiş bir oyun deneyimi oluşturmanızı sağlayan yeni çevre birimlerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bu lansman, oyunun kurallarını değiştiren yeni bir klavyeyi de içeriyor: K70 MAX Manyetik-Mekanik Oyun Klavyesi. Ayarlanabilir CORSAIR MGX manyetik-mekanik anahtarlara sahip ilk klavye olan K70 MAX, her tuş vuruşunda yapılandırılabilirlik sunuyor.

K70 MAX oyun klavyesi, her tuşun 0,1 mm’lik adımlarla ayarlanabilen 0,4 mm ila 3,6 mm arasındaki bireysel çalıştırma mesafesini ayarlamanıza olanak tanıyan tamamen yeni CORSAIR MGX manyetik anahtarları ile geliyor. CORSAIR MGX anahtarları ayrıca, tuşa basma başına iki ayrı eylem ayarlamanıza olanak tanıyan çift noktalı çalıştırma özelliğini sunarak, yürümek için bir tuşa hafifçe dokunmak ve koşuya geçmek için sertçe basmak gibi kombinasyon olasılığını sunuyor.

CORSAIR K70 MAX

CORSAIR MGX anahtarları, bu sonbaharda piyasaya sürülecek iCUE aracılığıyla tam özelleştirme ile 3. çeyreğin sonlarında ürün yazılımı güncellemesiyle K70 MAX’a gelen yeni bir Rapid Trigger modunu da etkinleştirecek. Rapid Trigger, FPS ve diğer hızlı tempolu oyunlarda size rekabet avantajı sağlamak için tuş başına hiper duyarlılığın kilidini açar. Rapid Trigger etkinleştirildiğinde, tuşlar yukarı doğru hareket ettiklerinde hemen sıfırlanır ve K70 MAX’a hızlı yeniden basma ve giriş değişiklikleri için geleneksel mekanik klavyelere göre avantaj sağlar.

K70 MAX, iki katmanlı ses sönümleme özelliğine sahiptir, böylece yazarken rafine akustik bir ses elde edebilirsiniz. Klavyenin ikonik alüminyum çerçevesi, masaüstünüze yetenek ve incelik katan çarpıcı bir üç altıgen desenle kazınmıştır.

HS80 MAX Kulaklık

CORSAIR, ses kalitesi ve performansı ile öne çıkan çok platformlu bir oyun kulaklığı olan HS80 MAX’i de piyasaya sürüyor. Bluetooth desteğine sahip HS80 MAX, hızlı 2.4GHz kablosuz bağlantının yanı sıra çok sayıda platform ve konsolda çok yönlü bağlantı sunuyor. Artık tek bir düğmeye basarak 2.4GHz kablosuz ve Bluetooth arasında sorunsuzca geçiş yaparak tüm cihazlarınıza bağlanabilirsiniz.

CORSAIR HS80 MAX

Yeni bağlantı seçeneklerinin yanı sıra, HS80 serisinin en iyi unsurları burada: yayın sınıfı çok yönlü mikrofon, süper rahat yüzer kafa bandı ve alüminyum takviyeli yapı.