Anasayfa Haber X’e Görüntülü Görüşme Özelliği Geliyor

X’e Görüntülü Görüşme Özelliği Geliyor

X Görüntülü Görüşme

X Corp CEO’su Linda Yaccarino, X platformuna görüntülü özelliğinin ekleneceğini duyurdu. Yaccarino, kullanıcıların yakında telefon numaralarını platformda başkalarıyla paylaşmadan görüntülü görüşme yapabileceklerini söyledi.

Görüntülü görüşmelerinin eklenmesi X’in sahibi Elon Musk’ın platformu, kullanıcıların gönderiler aracılığıyla bağlantı kurabileceği, video izleyebileceği, içerik oluşturuculara abone olabileceği, ödeme gönderebileceği ve daha fazlasını yapabileceği bir “her şey uygulamasına” dönüştürme vizyonunun bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

NBCUniversal’dan ayrıldıktan sonra Haziran ayında X Corp’a katılan Linda Yaccarino, Musk’ın ürün tasarımı ve teknolojisine liderlik ederken rolünün şirket operasyonlarını yönetmeye odaklandığını söyledi. Yaccarino, Musk’ın ürün tasarımına odaklandığını, “olağanüstü mühendislerden” oluşan bir ekibe liderlik ettiğini ve yeni teknolojiye odaklandığını belirtti.

CEO Yaccarino, Elon Musk’ın platformu bir “her şey uygulamasına” dönüştürme hedefini anlayarak X Corp’a katıldığını söyledi. Bugün duyurulan görüntülü görüşme özelliğinin X’i bu vizyona bir adım daha yaklaştırdığına inanıyor.