Anasayfa Haber Apple Watch X Geliştirme Aşamasında Olabilir

Apple Watch X Geliştirme Aşamasında Olabilir

Apple Watch X Geliştirme

Apple gelecekte Apple Watch X ile kullanıcılarının karşısına büyük değişiklikler ile çıkabilir. İddia ise Mark Gurman’ın Bloomberg’deki en son Power On bülteninde yer alıyor.

Muhtemelen sadece bir ay içinde ortaya çıkacak olan Apple Watch Series 9’un akıllı saatin mevcut modelinden oldukça küçük bir yükseltme olması bekleniyor. Ana özelliğin daha hızlı bir işlemciden öteye gitmesi beklenmiyor.

Gurman, akıllı saatin 10. yılı için yeni bir Apple Watch X geliştirildiğini bildiriyor. İlk Apple Watch 2014 yılında duyuruldu ancak 2015’te satışa çıktı. Bu nedenle Gurman’a göre yeni Apple Watch X, 2024 veya 2025’te piyasaya sürülecek.

Gurman, Apple Watch X’in mevcut modellere göre daha ince bir tasarıma sahip olacağını iddia ediyor. Ek olarak cihaz yeni bir manyetik bant bağlantı sistemine de sahip olabiliri. Öte yandan, bu özelliğin Apple Watch X sürümü için hazır olmama ihtimali de bulunuyor.

Şirket ayrıca gelecekteki Apple Saatleri için bir mikroLED ekran yerleştirmeyi düşünüyor. Ayrıca, kan basıncını kontrol etmek için tasarlanmış yeni bir sensör de ekleyebilir.