Anasayfa Gamescom Gamescom Little Nightmares 3 Duyuruldu

Little Nightmares 3 Duyuruldu

Little Nightmares 3

Bandai Namco tarafından Gamescom 2023 sırasında Little Nightmares 3 duyuruldu. 2017’nin 2.5 boyutlu bulmaca platform oyunu Little Nightmares ve 2021’deki devamının başarısının ardından serinin üçüncü oyunu gelecek yıl PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacak.

Seride ilk kez oyuncular oyunu çevrimiçi iş birliği yoluyla bir arkadaşlarıyla oynayabilecek ve oyuncular iki yeni karakterden birinin (Low veya Alone) rolünü üstlenebilecek. Ek olarak Little Nightmares 3, ikinci karakteri yapay zekanın kontrol ettiği tek oyunculu olarak da tamamen oynanabilecek.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “Little Nightmares 3’te oyuncular, Nowhere’den çıkmanın bir yolunu arayan iki arkadaş olan Low ve Alone’un yolculuğunu takip edecekler. Necropolis’teki Canavar Bebek gibi tehlikeli tehditlerle dolu bir dünya olan Spiral’de seyahat edecekler. Her karakter, bulmacaları çözmek kaçma arayışlarında yardımcı olmak için kullanacakları kendi ikonik eşyasını (Low için bir yay ve ok, Alone için bir İngiliz anahtarı) taşıyor.”

Oyunun çıkış tarihi ise henüz belirsiz.