Anasayfa Haber Final Fantasy 16 PC Sürümü Duyuruldu

Final Fantasy 16 PC Sürümü Duyuruldu

Final Fantasy 16 PC

Square Enix, serinin en son oyunu Final Fantasy 16 için bir PC sürümü üzerinde çalıştıklarını resmi olarak onayladı.

PC oyuncularını mutlu eden açıkalama oyunun resmi X sayfasında Final Fantasy 16’nın yapımcısı Naoki Yoshida’nın video mesajı olarak yayınlandı. PC sürümü için bir çıkış tarihi belirtilmiş değil ancak 2023 sonuna kadar daha fazla bilginin açıklanacağının sözü veriliyor.

Yoshida ayrıca oyunun mevcut PlayStation 5 versiyonunun iki ücretli DLC paketi alacağını ve oyuncuların Valisthea hakkında daha fazla bilgi alacağını belirtti. PC sürümünde olduğu gibi, iki DLC paketi hakkında da yılsonundan önce daha fazla bilgi öğreneceğimizi tahmin ediyoruz. PS5 oyuncuları için bir Final Fantasy XVI 1.10 güncellemesinin sunulduğunu da belirtelim. Hemen indirebileceğiniz güncelleme bir dizi iyileştirme ve hata düzeltmesine ek olarak birkaç küçük yeni özellik ekliyor.

Yeni özelliklerden biri, oyuncuların ana karakter Clive’nin kullandığı silahı diğer silah kaplamalarına değiştirmesine ve aynı zamanda elinde tuttuğu mevcut silahla aynı istatistikleri korumasına olanak tanıyor. Diğer yeni kozmetik özellik ise oyuncuların Clive ve diğer karakterlerin kıyafetlerini değiştirerek farklı kıyafetler giymelerine izin veriyor.