Anasayfa Haber Intel, Yeni Nesil ‘Arc Battlemage’ Ekran Kartlarını Test Etmeye Başladı

Intel, Yeni Nesil ‘Arc Battlemage’ Ekran Kartlarını Test Etmeye Başladı

Intel, bir süre öncesinde medya organlarından çeşitli kişilerle birlikte “Intel Tech Tour” adını verdiği bir tur düzenledi. Bu turda şirketin gelecek nesil teknolojilerine dair halka açık olmayan bilgiler verildi. Intel Teknoloji Turu’nda keşfedilen ürünlerden birisi de gelecek nesil Battlemage GPU idi: BGM-G10.

Teknoloji Turu’na katılan HardwareLuxx, Hata Analiz Laboratuvarı’nda bir Intel BMG G10 yonga plakası buldu. GPU’nun isimlendirmesi bunun yeni nesil Battlemage harici grafik yongası olduğunu doğruluyor. Tahmin edebileceğiniz gibi medyanın fotoğraf veya video çekilmesine izin verilmedi. Bu nedenle maalesef HardwareLuxx’dan Andreas Schilling’in sözleriyle kısıtlıyız.

Arıza Analiz Laboratuarında bir sonraki Arc neslinden çipler içerdiği belli olan bir plakayla karşılaştık – en azından, analizde açıkça “BMG G10” olarak etiketlenmiş olan ilgili çipler vardı.

– Andreas Schilling, HardwareLuxx

Intel’in Battlemage serisi harici ekran kartları 2024 yılının ilk yarısında bekleniyor. Şu an için bilgiler fazlasıyla kısıtlı, ancak en azından şirketin çeşitli testler yaptığını biliyoruz.