Anasayfa Haber Starfield İçin Resmi DLSS Desteği Geliyor

Starfield İçin Resmi DLSS Desteği Geliyor

Starfield DLSS Desteği

Bethesda’nın en büyük lansmanı haline gelen Starfield için yıllarca sürecek güncellemeler planlandığı paylaşıldı. Bu güncellemeler arasında Starfield için NVIDIA DLSS desteğinden de bahsedildiğinin altını çizelim.

Bethesda blog yazısında oyunda nelerin geliştirilmesinin veya eklenmesinin istendiğiyle ilgili tüm geri bildirimlerin okunduğunu ifade ediliyor.  Şirket, örneğin şehir haritalarının mevcut olması gibi bazı popüler hayran isteklerinin hemen karşılanmayacak olsa bile oyunu “yıllarca” güncellemeler ve özelliklerle desteklemeyi planladığını söylüyor.

Şirket başlangıçta önceliklerinin en büyük engelleyici hataların veya kararlılık sorunlarının giderildiğinden emin olmak ve birçok kişinin istediği yaşam kalitesi özelliklerini eklemek olduğunu ifade ediyor. Gelecek yamaların yerleşik Parlaklık ve Kontrast kontrolleri, HDR Kalibrasyonu, FOV Kaydırıcısı (zaten dosya ayarlarıyla yapılabilen) ve ultra geniş monitör desteği gibi şeyleri içereceği de doğrulandı.

Bazı hayranlar oyun için NVIDIA DLSS desteğini zaten mod kullanarak elde etmiş olsa da Bethesda, gelecekteki bir güncellemede yükseltme teknolojisini de uygulayacak. Ek olarak, birçok kişi tarafından talep edilen bir yaşam kalitesi özelliği olan, oyuncuların seyahatlerinde karşılaştıkları yiyecekleri depolamak yerine basitçe yiyebilecekleri bir düğme de geliyor. Şirket daha fazla sürücü optimizasyonu için AMD, NVIDIA ve Intel ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Bethesda Başkanı Todd Howard yakın zamanda PC ve Xbox konsolları için resmi modlama desteğinin de 2024’ün başlarında geleceği duyurmuştu.