Anasayfa Haber USB Tip-C Bağlantılı AirPods Pro 2 Tanıtıldı

USB Tip-C Bağlantılı AirPods Pro 2 Tanıtıldı

USB-C AirPods Pro 2

Apple tarafından gerçekleştirilen Wonderlust etkinliği ile iPhone 15 ve iPhone 15 Pro serisinin tamamen Tip-C bağlantısı ile güncellendiğini gördük. Tabii ki bu durumdan aksesuarlar da nasibini aldı. İkinci nesil AirPods Pro kablosuz kulaklıkların yenilenen sürümü artık bir USB Tip-C bağlantı noktası sunuyor.

Başta da belirttiğimiz üzere yenilenen AirPods Pro 2’deki en önemli değişiklik USB Type-C bağlantı noktası. Kullancılar artık tüm Apple cihazları için tek bir kablo kullanabilecek ve hatta kulaklıkları doğrudan iPhone 15 veya 15 Pro üzerinden kablolu modda şarj edebilecek.

Ek olarak Tip-C’li AirPods Pro 2, gelişmiş bir IP54 derecesine sahip ve zorlu koşullarda kullanıldığında toza karşı ek dayanıklılık sunuyor. Kulaklıklar ayrıca, Apple Vision Pro’ya bağlandığında ultra düşük gecikme süresiyle kayıpsız (20 bit, 48 kHz) sesi destekleyecek.

iOS 17 mobil işletim sisteminin 18 Eylül tarihinde piyasaya sürülmesi sonrasında ikinci nesil AirPods Pro, şeffaflık ile gürültü engellemeyi birleştiren Uyarlanabilir Ses özelliğine kavuşacak. Bu, birisi sizinle konuştuğunda ses seviyesini otomatik olarak azaltan konuşma farkındalığı ve kişiselleştirilmiş gibi birkaç ekstra özellik sağlayacak. Çevresel koşulları ve kişisel tercihleri anlamak için makine öğrenimini kullanan ses seviyesi, kendinizi sessize almak ve açmak için yeni hareketler ve uyumlu Apple cihazları arasında iyileştirilmiş geçiş de diğer özelliklerden.

MagSafe Şarj Kutusu ve USB-C bağlantı noktasına sahip güncellenmiş AirPods Pro 2, 7.829 TL fiyat etiketine sahip olacak. Ürünü satın almak isterseniz güncel fiyatını Amazon.com.tr üzerinden öğrenebilirsiniz.