Anasayfa Haber iPhone 15 Pro İçin Resident Evil Village Çıkış Tarihi Belli Oldu

iPhone 15 Pro İçin Resident Evil Village Çıkış Tarihi Belli Oldu

iPhone 15 Pro Resident Evil Village

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max akıllı telefonlar için Resident Evil Village çıkış tarihi açıklandı. Unutulmaz korku oyunu 30 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Ek olarak oyun aynı gün iPad Pro ve iPad Air için de gelecek. Temel oyun 40 dolarken Winters’ Expansion DLC de ayrıca 20 dolar olacak.

Resident Evil Village ilk olarak 2021 yılında PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S’ye geldi. Oyunda kurt adam yaratıklar, mutant bir balık adam, cani bir tarikat lideri ve iltihaplı, zombi benzeri düşmanlar yer alıyor ancak çıkış yapan yıldızı Kontes Alcina Dimitrescu oldu. Dimitrescu üç vampir kızına liderlik eden, son derece uzun boylu, ölümsüz, keskin parmaklı bir karakter olarak dikkatleri üzerine çekti.

Village, 2022 yılında Mac’e çıktı. Apple, 12 Eylül 2023’teki Wonderlust etkinliğinde iPhone ve iPad sürümlerini açıkladı ancak o sırada bir çıkış tarihi paylaşmadı. Capcom bu hafta kendi sitesinde tarihi verdi. Bu yıl PC ve konsollara çıkan Resident Evil 4’ün yeniden yapımının da 2023’te Apple’ın mobil cihazlarına çıkması bekleniyor ancak henüz tarih doğrulanmadı.

Yeni A17 Pro yonga seti sayesinde iPhone 15 Pro’ya gelecek diğer oyunlar arasında Death Stranding ve Assassin’s Creed Mirage yer alıyor.