Anasayfa Haber Bülten Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition’ın Stokları Tükendi

Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition’ın Stokları Tükendi

Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition

Samsung Electronics, sınırlı sayıda üretilen Galaxy Watch6 Classic Astro Edition modelini yakın zaman önce tanıttı. Bu akıllı saat, geçmişle gelecek arasında eşsiz bir köprü kuruyor. Galaxy Watch6 Classic Astro Edition, modern tasarımı ve özel yazılım özellikleriyle astronominin ruhunu kullanıcıların bileklerinde yaşamasına olanak tanıyor. Saatin kadranındaki pusula özelliği, usturlaplara selam gönderiyor ve kullanıcılara güneş ve ay hareketlerini doğrudan bileklerinden takip etme imkanı sunuyor. Ayrıca, saatin kadranında yer alan güneş ve ay evreleriyle ilgili bilgiler, kullanıcılara güneşin ve ayın yolculuğunu izleme fırsatı veriyor. Güneş takibini gösteren kadran özelliği, güneşin astronomik gözlemlerindeki merkezi rolünü hatırlatırken, gün doğumundan gün batımına kadar güneşin günlük hareketini yansıtıyor. Saat kadranının tasarımı, usturlabın zaman, yön, güneş ve ay evrelerini gösterme yeteneklerini modern estetikle buluşturuyor. Dönen çerçeve tasarımının ileri teknolojilerle entegrasyonu, sınırlı sayıda üretilen saatin tarihi usturlaplardan aldığı ilhamı vurguluyor.

Galaxy Watch6 Classic Astro Edition’ın tanıtımı İstanbul Gözlemevi’nde gerçekleşti

Samsung Türkiye’nin İstanbul Üniversitesi Gözlemevi’nde düzenlediği etkinlikte tanıtılan Galaxy Watch6 Classic Astro Edition, geçmiş ile geleceği bir araya getiren tasarım anlayışıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu özel akıllı saat, bilimin temellerinin atıldığı bu coğrafyada, geçmişi onurlandırırken geleceğe ilham kaynağı olma vizyonunu taşıyor. Gözlemevi’nde gerçekleşen etkinlikte, aynı noktadan gökyüzüne bakıp yıldızları incelemiş bilim insanları, astronomlar ve matematikçiler yad edildi. Galaxy Watch6 Classic Astro Edition sayesinde, kullanıcılar milyonlarca yıldır gökkubbenin üzerinde sonsuz devinimine devam eden yıldızların her hareketini bileklerinden gözlemleyebilecek.

Samsung, Galaxy Watch6 Classic Astro Edition modeli ile geçmişi saygıyla anarken, bugünün inovasyonunu kutluyor ve gelecekteki bilim ve teknolojiye ilham veriyor. Sınırlı sayıda üretilen saatin modası geçmeyecek tasarımı, 47 mm’lik döner Siyah Astro çerçeveye sahip. Galaxy Watch6 Classic Astro Edition’ın stokları tükendi ancak bu özel cihaza sahip olmak isteyenler için stoklar çok kısa süre içinde güncellenecek.